- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sz.balazs.95 #131 üzenetére
Ez nálam is előfordult, de egy újratelepítés megoldotta, azóta nem tapasztalom: Helyreállítás \ A gép felújítása a saját fájlok megőrzésével
Más: ugye ezeket a drivereket töltsem le az itthon kapható Encore-okhoz?
Csak mert van felsorolva egy pár WT8-A modell... -
válasz
sz.balazs.95 #126 üzenetére
Természetesen.
-
válasz
joiner007 #118 üzenetére
Üdv!
Bocs, hogy hivatlanul rádírok, de szeretnék kérdezni a Toshibádról!
Nem tudom pontosabban leírni: az én példányom kikapcsolt állapotban pattogó hangot ad, ha a képernyőt erősen benyomom, és a legfelső "réteg" hozzáér az ips panelhez. Bekapcsolva, ha ugyanígy erősen benyomom egy ujjal a kijelzőt, akkor mintha egy kisebb (fehér) kisülés jönne létre az érintő felület, és a panel találkozásakor.Ez a tiéden is így van, vagy az enyém a hibás?
A választ előre is köszi! -
Ide is bemásolom, hátha...
Hogy van ez a garanciával?
2 év van az Encora-ra: ebből egy év kisker + egy év gyártói?
Szóval az első évben csak a kereskedőhöz vihetem vissza, Toshiba márkaszervizbe nem? -
Egyébként valaki azt írta másik topikbanm hogy ezzel nem működik a stylus, Miix2-vel viszont igen. Ez igaz?
-
Nos, kicsit utánaolvastam, és e fórumbeszélgetés szerint megfelel a célra egy usb Y-kábel (DeLock 65306) + egy female-female usb adapter + egy hub.
Viszont ilyenkor a külső eszközök kizárólag az adapterről kapják a kakaót (amellett, hogy tölti a tabletet), így ha azt lehúzzuk az elektromos hálózatról, azok megszűnnek működni. Ha a fenti DeLock-ot lecseréljük egy sima OTG-elosztóra, ugyanúgy mennek mint korábban, magyarul két felszerelésre lesz szükségünk az tápegységes, és az a nélküli USB-hubozáshoz.
-
Lehet olyan OTG elosztót használni a géphez, amivel egyszerre tölt a tablet, és külső USB eszközt is kezel?
Miix2 topikban ezzel az elosztóval megy az egyik tulajnak, nem tudom, Encorra működik-e ugyanígy a dolog?
-
Üdv!
Olyat kérdeznék, hogy lehet programokat a microSD kártyára telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest