- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
itt inkább azaz érdekes sztem, hogy a Windows is elég "sokat" vesztett, 2008júni óta 2.8%-ot vesztett a pozíciójából, addig a Linux 0.22%-ot míg az apple rendszerei elég erősen 2.3%-ot erősödtek!!! Én ebből azt szűröm le, hogy nem a Linux a nagy rivális a Microsoft szemében hanem az alma.
Nemtom mi a szarér marakodtok, nem mindegy ki mit nyom? Én pl XP-t Nekem ez jött be, Vista-val volt dolgom, Nekem az nem jött be. Amúgy legszívesebben valami DOS szerű Navigator-os felületen "bajlódnék", az az igazi. Hogy ez másnak nem tetszik? Ez van...
bandras0226:
egy 8800-as kari elviszi a mai gamékat, lehet hogy a holnapiakat már nem, DE az sem pár hónapja kapható... értem Én, hogy mit akarsz, csak picit túllőttél a dolgon... a konzol vs PC is uaz mint ez a hülye Linux vs Windows háború, rengeteg pro és kontra van... ha valaki csak gémel egyértelmű a konzol előnye, de ha már másra is kell a cucc akkor már nem olyan biztos, hogy annyira jó választás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest