Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dekoninck

aktív tag

Remélem, lesz ez a nem túl magas elterjedtség magasabb is, és ez segít a linux betegségeinek gyógyításában.
    Én kíváncsiságból telepítettem Ubuntut 1 éve, de nem váltottam még teljesen. A notimon előretelepített Vista van, amivel nem volt semmi bajom... egész addig, amíg most nem próbáltam ki az Ub 9.04-et. Mindennapi feladatok elvégzésére, levelezés, böngészés, office, filmnézés sokkal kellemesebb mint a Windows. Gyorsabb, reszponzívabb az egész rendszer valahogy. Gyorsabban indul. Ugyanaz a szoftver pl. (FoldIt) gyorsabb, imádom, hogy a DVD-ket rögtön a filmnél kezdi lejátszani a médiapléjer, hogy akárhány vezetékes hálózatot eltárolhatok és klikkre kapcsolódok, stbstbstb. Ja, és (szubjektíve) baromi jól néz ki a rendszer. A Vistát használom néha videoszerkesztésre (Sony Vegas, megvettem), Photosphopra nem (mert nem vettem meg). Játék = Flash gémek :)
    A Win7 biztos kafa, de hogy pénzt már nem fogok arra kiadni, az hétszentség. Az Apple-re se, valszeg. Videoszerkesztő meg majdcsak lesz [sóhajtva megvakarja az ősz hajszálait]

Új hozzászólás Aktív témák