- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #21 üzenetére
Ez őszinte volt és köszönöm.
Jó az iptables példa, ne aggódj nem hiába koptattad a bill.-t.
Te segítenél, én szívesen fogadnám és valahogy eddig nem találkozott a két szándék, majd megváltozik ez.
Lehet túlérzékeny vagyok és bennem is van hiba de amit én kaptam hideget-meleget ehhez hasonló témákban, talán érthető. Nem mondom hogy néha nem én provokáltam ki de az esetek 90%-ában nem éreztem igazságosnak a letolásokat. vagy naiv vagyok.Itt most azon kaptan fel a vizet hogy ugyan miért ne használhatnék Wine alatt bármilyen más platformra írt szoftvert. Azért van a Wine. És többen is ezt hozták fel, vagy talán nem így gondolták de nekem így jött le.
Erre talán túlreagáltam ezért bocs de tényleg, ha nem kell ilyen más platformos összekokánykodás akkor vegyék ki a Wine-t a Linuxból és zárjon be a Valve. Ennyi.Én is használom a terminált. De nem szeretem. És nem tudom megjegyezni a parancsokat. Nevess ki, múltkor gugliznom kellett a könyvtárváltást hogy hogy is van. Míg a Furmarkot egy pillanat alatt memorizáltam, ez egy cpu gpu stresszteszt szoftver.
Nekem így 100x egyszerűbb. A vinyón meg elfér 1000 szoftver is ha kell.
Írtam pár apró szkriptet, természetesen külső segítséggel, mai napig használatban vannak a gépeimen. Ha minden kötél szakad akkor pötyörészek.
Totron kolléga többször is fején találta a szöget egyébként a mindanivalójával. Az általa említett sikerélmény is megvan ilyenkor de ugyanígy megvan Win alatt is amikor megoldok valamit bármi segítségével, akár cmd akár gui. Androidon is megvolt a kanosszajárásom, bl nyitás, root, custom recovery, custom rom, adb-n turkálás , féltégla telefon, flash, logok bámulása stb. Sikerélmény hogy pont olyan a telefonom amilyennek én akarom.
Azóta nem babrálom mert minek?
Az Ubuntumat se babrálom, ráment majd' 2 évem hogy ilyen legyen mint most. Nem részletezném a buktatókat, volt bőven. És kész, beállt, békén hagyom. A Linux kezdőknek, az Ubuntu topik meg még 2 másik fórum velem volt tele 2 évig. Mostanában semmi segítséget nem kérek mert elértem amit szerettem volna.
A Ventoy projektem teljesen saját ötlet, megdolgoztam vele és hatalmas sikerélmény. Azóta azt is békén hagyom hisz nekem tökéletes, csak használom szinte minden nap.A sikerélmény ha megvan, a hozzá vezető út szerintem közömbös ha az ember tud neki örülni.
Mindenki úgy vezeti a kocsiját ahogy. Ha beülök a szomszédom mellé, legszívesebben ki is szállnék az első sarkon mert szerintem borzalmasan vezet. De 30 éve balesetmentesen, az meg hogy gyilkolja a kocsiját az az ő szuverén magánügye.
Én így Linuxozok, máshogyan Winezek, akárhogyan Androidozok. Más meg teljesen máshogy.Nincs harag ugye?
-
totron
addikt
válasz
fatpingvin #21 üzenetére
+1, ha helyzet van, nincs idő szentimentális irányokra.
-
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Oké.
Fordítva érzem, te állsz belém naponta. Lehet paranoiás vagyok és félreértelmezem a segítenakarásod.
Ha így van ünnepélyewsen megkövetlek és elnézésedet kérem de szerintem van benne szándékosság.
Mégha te nem is látod. -
totron
addikt
válasz
fatpingvin #16 üzenetére
Van, hogy szükséges rosszat szólni, később megköszöni. Egy sikerélményekből betárazott tag jobb a közösségnek is, ő maga is kellemesebb szájízekkel űzheti a területet. Mellette helye van a művészi-megszokási-sajátlogikás szabadságnak is, természetesen.
-
válasz
fatpingvin #6 üzenetére
Hm, biztosan jobban tudod, gondolom az utóbbi 2 hétbe naponta használtad, mert én igen.
A nicked alatti kisebb ablakot olvasd el, iigeeen, jól látod,
Furmark CPU Burner.
És még CpuZ is van benne meg még egy vagon segédszoftver. Minden egy helyen. Nem csak GPU teszt.
stress -c $(nproc), használja aki akarja.
Miért baj az ha linux alatt egy Linuxosok által Linuxra írt Wine nevezetű valamivel grafikus programot futtatok?
Mint rajtam kívül millióan, a Proton mi a játékosoknak-? Wine alapú WINDOWSOS játékok futtatására kitalált réteg. Bizonyára az élet hívta életre a Wine-t, nem egy részeg északa után mikor józanodott a Linuxos fejlesztő csapat, egyikük még félrészegen felordított,
Gyerekek, csináljunk már egy Wine Is Not an Emulator-t , nem azért mert esetleg használnák hanem mert olyan qrvajól hangzik.
Megcsinálták.
Én meg használom. -
válasz
fatpingvin #2 üzenetére
Életemben most hallok róla először. Pedig kerestem, Linux cpu test, cpu stresstest néven de én nem találtam ezt meg.
Eltettem a linkedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged