- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az nem hitvita kérdése, hogy szolgáltatások szempontjából a Steam messze előtte van az összes többi hasonló rendszernek. És ez esetenként bizony megérheti a többletköltségeket.
Az árakról meg nem a Valve tehet, akinek ezzel problémája van forduljon bizalommal a kiadók support-jához.
Az meg nem tudom miért lenne flamekeltés, hogy egy adott rendszerhez tartozó hír/játék... topicjában valaki az adott rendszer védelmére kel. Az már inkább az, amikor egyesek - akikről tudott, hogy utálják az adott rendszert - minden ilyen topicban kifejtik az álláspontjukat (esetenként lelámázzák az adott rendszer használóit, ilyenre is volt már példa). Ha valakinek nem tetszik valami, és nem is használja, akkor maradjon távol az ilyen topicoktól. És akkor tényleg nem lesz flame.
-
Blaise
veterán
Szerintem ez abszolút nem hit kérdése, a fórumozók jelentős része rendelkezik steam account-al, akár azért, mert rájuk van kényszerítve valamely játék által, vagy csak szimplán szeretik egy helyen tudni a dolgaikat.
Ha csak az zavar, hogy mindig kiírják az aktuális akciókat, akkor nem kell elolvasni
-
Blaise
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest