- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Én is top flow-t szerettem volna a gyári Intel helyett, mert jobban tetszene ez a kialakítás, mint a torony hűtő. De még 20.000ft-ig sem találtam olyat, ami elegendő lenne az i5-6500-nak a nyári kánikulában terhelés alatt. Olyan hülyék az ilyenek tervezői, mint a s.... Hiába tesznek rá 6db db hőcsövet, az nem adja le a hőt, csak szállítja. A lamellák adnák le a hőt, ha lenne belőle elegendő felület. De nem, azon rendre spórolnak, talán drágább a lamella, mint a hőcső?? És mindig abban gondolkoznak, hogy a top flow az mATX-hez, meg egyéb kis gépbe való, és nem abban, hogy ez is egy rendszer, amit lehetne csinálni normális méretben normál házakba is. Végül feladtam, és vettem torony hűtőt, bárhogy is nem tetszik. Feleslegesen nagy helyet foglal, feszíti az alaplapot, nehéz felszerelni, nem hűti a vrm-eket. De legalább jól hűti a procit.
A cikkben szereplő "hűtő" viccnek is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest