- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
analyzer75
csendes tag
sziasztok! nem is tudtam hogy az ALK technologies-nek (Copilot) koze van a TOMTOM-hoz...
a cikk legalabbis eroteljesen ezt sugallja.
az egyik egy holland a masik pedig amerikai ceg, ezert nem ertem a "A TomTom navigációs szoftvere, a CoPilot Live Navigation v8" osszefuggest.
az ALK mar regebben bemutatott egy androidra fejlesztett navigacios szoftvert csak tudtommal meg nem jelent meg. hogy a tomtom is probalkozik, az csak jo mert nehany itteni velemenytol elteroen, bar nem hibatlan, de a tomtom egeszen jol mukodik - nyugateuropaban. magyarorszagon persze, az i-go a legjobb, semmi ketseg. -
viszta99
tag
Én maradnék az igo8-nál...
-
Hát a Tom Tom egy rakás szar
-
CUskater
tag
Ja, és hát a térkép sem valami részletes itthon, és akkor még finoman fogalmaztam.......
-
N-vidi-A
őstag
Így van, max akkor van esélyük, ha nem kevéssel alá mennek az igonak...
-
Akkora lóf.sz a TomTom. Az egyik leggyengébb a piacon. Ráadásul állandóan stabilitási problémák vannak velük.
-
salival
aktív tag
csak akkor lesz esélyük ha az igo ára alá pozícionálják az áraikat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest