- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
válasz
#19617792 #39 üzenetére
magadból indulsz ki. nekem a leírtak miatt nem tetszik az android, ettől függetlenül nincs bajom vele, nyilván a sgc2 sem szar, csak nem jön be. ellenben veled, aki 0 tapasztalattal írja a hülyeségeit.
"túlbonyolított, használhatatlan talicska..."
"annyi biztos, hogy ha valaki a közelemben hagy őrizetlenül egy apple cuccot, azt kérdés nélkül megsemmisítem."ilyenek után mit várják tőled? nincs értelme vitatkozni veled, csodálom, hogy van, aki lesüllyed a szintedre és megpróbál meggyőzni.
-
zH.
senior tag
válasz
#19617792 #27 üzenetére
"én inkább az olyant nevezném szánalmasnak, amikor valaki egy ilyen hsz-szel próbál védekezni, mikor kifogyott az érvekből"
vagy esetleg semmi kedvem estig trollkodni, úgyis törölve lesznek a hozzászólások."te meg maradj meg a rózsaszínködvilágodban, éretlen tini..."
megy aláírásba, thx. -
zH.
senior tag
válasz
#19617792 #22 üzenetére
felőlem rághatod a szart estig, akkor sem lesz igazad. egyébként pedig látszik, hogy még életedben nem használtál iphonet, vagy kevés ideig/bal* módon.
"aha, csak androidnál nem feltétlenül kell belemászni a rendszerbe, hogy testreszabd..."
who cares?"ahogy hallottad, aham. tehát 0 tapasztalat, jól van. minden application store tele van szarsággal..."
szóval nem elég, hogy rengeteg helyen láttam, mondták, nekem is tapasztalnom kell, hogy feltudjam hozni érvként."ahogy hallottad az android marketről, de még nem láttad, honnan tudod, hogy nem átlátható? rendesen kategóriákra van osztva minden, top paid, top free oldalak is vannak, szóval ez átlátható. sőt, telefonra specializálva automatikusan szűr is, hogy a telefon által nem támogatott programok nem is jelennek meg."
ki mondta, hogy még nem láttam? innentől kezdve ez az egész bekezdés felesleges."azt az egyszerűent én megnézném, egyszer kellett használnom és default beállításként elkezdte összekutyulni a zenéimet a maga logikája(?) szerint. plusz lassú, mint a tetű és bűnronda."
critical user error, hogy nem tudsz csinálni egy playlistet és rásyncelni.
lassúnak lassú, rondának nem."fényes műanyagtól hányok, ne csicsa legyen az egész."
ilyenekkel égeted be az androidfanboy formád. az iphone hol csicsa? full minimál az egész, 1 lock és home gomb van az egészen. nem hinném, hogy nem kelt elég minőségi érzetet."talán mert azt a Samsung művelte és nem a Google/OHA..."
és ez engem, mint egyszerű usert aki telefont vesz és használja mennyire érdekel szerinted?"sznob miért? mert akkora pofája van és olyan szinten beképzelt a legtöbb, hogy péklapáttal verném halálra."
fú, neked aztán tényleg nincs életed. általánosítani még mindig hülyeség.örülnék, ha erre a hsz-emre nem reagálnál. thx.
-
zH.
senior tag
válasz
#19617792 #17 üzenetére
hol van agyonkorlátozva? ott a cydia, addig moddolod amíg akarod. csupán nem 2 fájl kicseréléséből áll az a hatalmas mod. nyilván kurvanagy moddernak érzed magad egy androidos telefonnal.
ahogy hallottam a market tele van mindenféle szarsággal. és nehogy azt mondd, hogy az app store is, mert 100x átláthatóbb, szebb és kevesebb benne a szar.
az ui borzasztó, egy 50k-s telefonba még elmegy, de sgs2-n is hogy néz ki az a rendszer 130k-ért. undorító.
itunesal semmi gond nincs, sync egyszerűen meg van oldva, helyben vásárolhatod a zenéket/appokat, ha kéne valami.
anyagminőség/összeszerelés kurvajó, amikor először fogtam 2g-t nagyon meglepődtem. rohadtul egybevan; nem recseg, ropog az egész. 2g,3g,3gs pedig iszonyat strapabíró.
a sznob felhasználók nem tudom miért bántják a csőröd, nyilván attól sznobok, hogy nem szopnak minden nap a rendszerrel és nem moddolják szarrá.már a topic elején gondoltam, hogy jön valami androidjoska és bebizonyítja, hogy az apple szar.
-
zH.
senior tag
1 próbát megér, androidra viszont ne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest