- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
-
Domxc
senior tag
-
törölt tag
3. médialejátszás, sync, update/install, nagyon sok dolog ám...
4. sajnos műanyagot, de legalább nem papírvékony fényes förmedvényt.
mappákat az appok számára létre lehet hozni androidon is...
tény? inkább ne röhögtess...
"Érintésre is teljesen más."
talán mert más anyag?
"Elkezdtem a DHD netezni, folyton félre nyomtam."
user error
nem volt, de nem is lesz... nővéremnek van egy ipod nanoja, ennyi bőven sok volt az appleből... túlbonyolított, használhatatlan talicska...
-
Domxc
senior tag
"Nem, nem azért kusza, csak akárhányszor belépek a menübe, keresnem kell az Appokat, és fél perc eltelik mire megtalálom ebben az átláthatatlan menüben. Tekerhetem le az ujjammal, mint az őrült, aztán ki tudja nem tekertem -e túl rajta. iOS -nél egyet lapozol jobbra, és ott vannak a mappák, 1-2 másodperc alatt megtalálod amit keresel."
Erre való a Launcher, amit le tudsz tölteni a Marketből. (pl.: ha hasonló kialakítást akarsz mint az iPhone-é akkor a GO Launcher EX)
"Az iPhone 4 retina kijelzőjét sem veri le szerintem egy okostelefon sem."
Na ide illik példának az SGS-eké. Szvsz 100x szebb képet ad, mint a i4, és ott el is találod zoom nélkül rá tudsz kattintani arra amire szeretnél.
[I"]Volt már iOS terméked?"
Volt, nem vagyok se Android se, iOS fan. Van egy iPod Touchom ennyi a tapasztalat, mindez 2-3 éve, plusz ugye jelenleg is egy Mac Miniről irók, és az ismerősi köreimben mindenkinek csak iPhone-ja van.
-
törölt tag
1. nincs tele alapból húszmillió appal, de nem is kell, bővíthető, mint bármi más...
3. bármelyik normális lejátszóhoz képest tetűlassú.
4. mind az SGS, mind bármely más készülék (illetve bármilyen termék esetén) esetében is rosszul vagyok a fényes műanyagtól. samsungot sem vennék főként a touchwiz miatt. a drága telefon háza ne tartalmazzon fémen kívül mást, üveget se. nincs kedvem tokot meg egyebet is varázsolni hozzá, hogy ne karcolódjon ha teszem azt aprópénz, vagy lakáskulcs mellé kerül a zsebemben...
"Amikor kaptam egy iPhone 2G -t (és egyben az első iOS cuccom), annyira alap volt minden, hogy mi hol van, merre kell mennem, hova kell kattintanom. Pedig soha nem használtam előtte semmilyen iOS cuccot. Most nálam van lassan 3 napja egy HTC Desire HD, és megőrülök, össze-vissza van minden, kusza az egész rendszer."
már miért lenne kusza? mert nem pixel pontosan ugyanott van minden iOS-en? érdekes, én az alap Androidon is azonnal kiigazodtam...
hajt a minőségre, odanerohanjak...
"Lehet, hogy az Apple valamivel drágábban adja a cuccait (ami szerintem nem igaz)"
burzsoáziában persze az Apple nem drága...
"Mert azt a könnyű kezelhetőséget, amit megalkotott az Apple, azt senki nem tudta még megcsinálni rajta kívül."
könnyű kezelhetőség, egy Androidon, Badan, WP7-en mi a nem könnyen kezelhető? mert nem ugyanúgy néz ki, mint az iOS?
annyi biztos, hogy ha valaki a közelemben hagy őrizetlenül egy apple cuccot, azt kérdés nélkül megsemmisítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest