- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
kolosanyi #12 üzenetére
Amiben talán nálunk jó a helyzet, azok az éjszakai járatok, mert (ha pontosan jön és nem rohadnak le a buszok) az elég jól meg lett csinálva a néhány évvel ezelőtti átalakításnál (persze hozzátenném, hogy Barcelona éjszakai közlekedését nem ismerem). Van amúgy még néhány vicces és fura dolog az ottani közlekedésben, de elég gyorsan megszokja az ember a jót.
-
Rusi
senior tag
Nos, én például arra akartam célozni, hogy ott ugye már 7 metróvonal van és épp építés alatt van a következő, ami a városon kívül lévő repülőtérről fog bejönni, átmenni a városon, majd észak felé az elővárosban lesz a vége, potom 43 megállóval (és igen, nekik nem tart 40 évig ezt megcsinálni, természetesen full föld alatt megy).
Ja, meg akkor ejtsünk pár szót a kb. 3-4 éves Merci buszokról, a hasonló korú villamosokról (mert van villamos, de csak 4 vonal, kb. a város két ellentétes szélén), a remekül megépített, gyorsan, pontosan járó metróról (mikor kint voltam, vasárnap ESTE 4 percenként járt és sokszor csak 3-4 óra üzemszünet van, szombaton hajnali 2-ig jár és 5-től már újra) és ilyenekről (minden jármű föld felett és alatt légkondis, amit használnak is és már akkor szinte az összes busz alacsonypadlós volt, a reptérjárat meg külön fejezet lenne, annyira király). Ja, és a havi bérlet 14,5 ezerbe kerül, amihez mi szépen közelítünk, ám a színvonalbeli különbségek kissé sokkolóak és akkor ez "csak" egy Barcelona. A BKV-nak köze nincs a tömegközlekedéshez, engem első alkalommal kb. sokkolt, hogy egy hétig ilyen szinten utazhattam. -
Rusi
senior tag
Nem mint ha sztrájkok ne lennének a világon bárhol (olaszok szoktak kemények lenni), de azért a TMB-seket idehozatnám egy pár napra, ugyan nézzék már meg, nálunk mit neveznek "tömegközlekedésnek". Mert ehhez képest az ottani színvonal és körülmények több nagyságrenddel jobbak (és akkor én csak a két évvel ezelőtt tapasztaltakra támaszkodom). Ráadásul Barcelona nagyjávól hasonló méretű és lakosszámú város, mint Budapest. Szerintem csak meg kéne mutatni nekik, mi a helyzet nálunk és szerintem fél órán belül bejelentenék, hogy a következő 10 évben biztosan nem sztrájkolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged