- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem úgy cserélték, hogy épp otthon voltam szabin, csönget valaki. Kinyitom, hogy ki lehet, azt mondja a pacák, hogy gázóra ellenőrzés, a másik szaki meg már benne van a lépcsőházi gázóraszekrényben és már le is tépte a plombákat, szedi ki az órát. Mondom hopp hopp, hogyhogy én erről nem tudok, mi van ha nem vagyok itthon? Erre az volt a válasz, hogy pont az a lényeg, hogy nem értesítenek előre, rajtaütés van kérem szépen, ha nem vagyok itthon akkor is leszedik. Na mondom, ez remek, mit fognak kitalálni... Szerencsére megmérték, és mindent rendben találtak, de ilyen előre lefotózom meg bekamerázom dologra esélyem sem volt. Ha leszedték volna és utána ráugrik páros lábbal, és rám fogja hogy megrongáltam, nem tudom bizonyítani, hogy nem én voltam, de még ha csak a plombát megbirizgálja mielőtt leszedi, azt sem. Mondjuk, ha így belegondolok felmegyek a harmadikra, letöröm a haragosom plombáját, aztán ő mit sem tudva fizethet amikor legközelebb jön a kommandó... Valahogy fura ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest