- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Voltam kint Írben pár évet, de már itthon vagyok
Onnan tudom, hogy enyit kapott a szakács, hogy mellette dolgoztam (akkor még nem infósként), heti 1000 EUR-os csekkett kapott. És nem is valami sok csillagos étteremben. Külföldön a szakácsokra elég nagy a kereslet.
Az egészségtémához csak annyit, tavaly köldöksérvvel műtöttek, hónapokig nem álltam fel szinte a géptől, épp csak boltba tudtam lemenni. Az lett a vége, hogy annyira elgyengült a hasfalam, hogy kilyukadt. Rohadt fájdalmas, ha műtenek hastájékon. Most már vigyázok magamra, páros napon bicaj/futás, páratlanon kondi.
-
JasL
őstag
Áh ne irigyelj, ezért már bőven kell túlórázni is, meg nyaralni sem jutok el az idén (sem). Meg nincs az a pénz, amit nem lehet elkölteni, még akkor sem, ha sok van. Igazából havi 1m-t kap egy ír szakács is, szóval mondhatni nem keresünk jól, csak Mo. viszonylatban. Angolt én kint hoztam fel, és elhiheted, életem során én is rengeteg kulimunkát végeztem, hogy tudjam fizetni a fejlesztői tanfolyamokat. Befektetetett energia és pénz nélkül, mint máshol sem, itt sem jutsz semmire. Drága hardver, drága tanfolyamok.. nem minden olyan laza, mint elsőre tűnik! Ha keményen dolgozol, megtérül a dolog, de kemény munka alatt tényleg keményet kell érteni. A TOP RATED érmét nem osztogatják akárkinek sehol, 90%-os projekt sikerarányt kell elérni meg jó pár év tapasztalatot. Elszántság nélkül semmi értelme a pénzt nézni... néha az egészséged is rámehet, nem vicc! Tudnék mesélni... na 100 szónak is 1 a vége: évek, komoly munka és TOP ész kell ekkora fizuhoz. És nagyon komoly elszántság. ELSZÁNTSÁG!
-
JasL
őstag
Itthon nagy céges felmérések szerint 250-350 nettót kap egy junior fejlesztő, 350-500k-t egy senior fejlesztő (de ott már mindenféle spéci teszteken át kell menni, szóval nem alanyi jogon jár). Azonban még ezt is lehet űberelni, és pár éves tapasztalattal nem nehéz annyira, kis cégnél havi 800k-1m nettó sem ritka, én is ilyesmiben dolgozom
Jobban élek itthon, mint külföldön éltem, sokkal. És van túró rudi meg szép lányok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged