Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
Igen-igen.
Amikor elkezdtem unni magam, gondoltam alaposabban körülnézek és ott mászok, kúszok, ahol csak gondolom...
-hát nem
Meglepődtem én is amikor azt vettem észre, hogy meg van szabva hol mászol fel, vagy le, stb....és semmit sem használhatsz, van 2puskád és heló, mehetsz...no nem arra, csak ahol-amerre szabad.
Látsz ugyan egy viszonylag nagy teret, tereptárgyakat...belegondolod a GTA legalább fele...negyed-annyit adó szabadságát, majd totálisan csalódsz :/
-nagyon gyenge az egész... -
Fontos?
tag
Hát én nem dobtam akkora hátast...
Nem tört az üveg a buszon, ha rálőttem, egyéb tárgyakon is ritkán látszott csak a lövedék nyoma.(mint a videóban)
Ha valahonnan kijöttem, sötétebb helyről, akkor tejfehér köd volt, ami ok is, ha nem 15-20másodpercig tart.
Az NPC -knek konkrétan másfél,két tár kell, hogy meghaljanak, hiába lövöd fejbe, tovább szaladgál, fejlövésből is több kell...Ami nálam végleg kiütötte a biztosítékot, hogy eseményért 5-10perceket kell futni, hogy ugyanmár történjen valami...ami kb. 2perc amúgy és jöhet megint az üres séta, vagy szaladgálás.
Engem ez nem győzött meg, totál nem estem hasra... Inkább tolok Dying Lightot.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest