- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ditoo0225
aktív tag
Köszi mindenkinek akinek tetszik
Nyilán mindig lesz olyan akinek tetszik és lesz akinek nem. A zárt béta első 2 napján nekem sem tetszett, de adtam neki esélyt. Úgy fejeztem be azt a hétvégét, hogy előrendeltem. Nyilván a játék 90%át nem értük el a béta miatt. De lehetett látni rengeteg tartalmat, hogy mik lesznek. Nyilván nem lesz ennyire unalmas, mint beta alatt. Most a nyílt alatt is ezt tudom mondani, hogy meguntam a betat de a teljest nagyon várom. Nem lehet összehasonlítani tartalomba úgy, hogy senki nem látta még a végleges verziót
-
LackoMester
addikt
Sokáig filóztam az előrendelésen, még jó, h. megvártam a BETA- t. kb. 1 órát toltam, de én nem ezt a gémet kerestem. Szóval ez most kimarad.
-
electrodoki
aktív tag
Nálam egy órát bírt. Meguntam. Monoton, semmi kihívás...
-
Puma K
nagyúr
Oké, hogy béta, de az hogy csak adott pontban tudsz lemászni bizonyos helyekről és azt a pontot is úgy kell keresgélni... az egy vicc. Elsőre mikor ezt nem tudtam akkor egy egész tömböt kerültem, hogy ott menjek le ahol bementem az adott részre. Aztán addig próbálgattam míg megtaláltam... így nem lehet dinamikusan játszani. Az meg, hogy nem tudok ott leugrani ahol akarok az meg végképp elszomorító.
4.7 órát játszottam vele és még nem vittem végig a bétát
Felfedeztem, keresgéltem, adtam-vettem cuccokat, nyitogattam ládákat-hátizsákokat stb... nem rossz, de ez tényleg nem ér meg 60 eurót... lehetne akár ingyenes és látványbeli tartalmakért lehetne fizetni (abban lenne lehetőség szerintem főleg, hogy jelenkorban játszódik aztán amelyiken hacukák vannak manapság az überfun faktor miatt fizetnének nem is kevesen szerintem)
Amúgy egy adag letakart hullán átsétáltam... : \
Nem láttam, hogy azok letakart testek -
Fontos?
tag
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
Igen-igen.
Amikor elkezdtem unni magam, gondoltam alaposabban körülnézek és ott mászok, kúszok, ahol csak gondolom...
-hát nem
Meglepődtem én is amikor azt vettem észre, hogy meg van szabva hol mászol fel, vagy le, stb....és semmit sem használhatsz, van 2puskád és heló, mehetsz...no nem arra, csak ahol-amerre szabad.
Látsz ugyan egy viszonylag nagy teret, tereptárgyakat...belegondolod a GTA legalább fele...negyed-annyit adó szabadságát, majd totálisan csalódsz :/
-nagyon gyenge az egész... -
Agrippa22
tag
Hát, ami azt illeti, én sem dobtam tőle hátast. A béta történeti szálán kb. 2 óra alatt végiglehet nyargalni, kisebb nagyobb megszakításokkal du. 2-től este 6-ra kipucoltam minden kis küldetést, úgy hogy még bohóckodtam is a Dead Zone-ban. Nagoyn lekorlátozott demo feeling.
A játék elsőre szerintem kifejezetten unalmas. Mész, küldetés, ölsz, még többet mész, ölsz, méééééééég többet mész, ölsz, és a küldetések sem túl izgalmasak, a grafika pedig messze van az ígérttől. Nem győzött meg, hogy én ezért kiadjak 60 eurót. :/ -
Mr.Csizmás
titán
+1
lvl 7 dz lvl 2-ig vittem.
csomó konzolos fszság van benne....csak úgy nem tudsz leugorni valami magasabb dologról (doboz, autó), csak ott, ahol felmásztál, és le van programozva....use gomb szigorúan a cuccal szemben állva, a lövöldözések is elég játéktermiek. mondjuk egy GTA5 motort elbírt volna a fizika, mert amúgy nagyon fain koncepció, csak a megvalósítás ukkmukkfukk.
-
Fontos?
tag
Hát én nem dobtam akkora hátast...
Nem tört az üveg a buszon, ha rálőttem, egyéb tárgyakon is ritkán látszott csak a lövedék nyoma.(mint a videóban)
Ha valahonnan kijöttem, sötétebb helyről, akkor tejfehér köd volt, ami ok is, ha nem 15-20másodpercig tart.
Az NPC -knek konkrétan másfél,két tár kell, hogy meghaljanak, hiába lövöd fejbe, tovább szaladgál, fejlövésből is több kell...Ami nálam végleg kiütötte a biztosítékot, hogy eseményért 5-10perceket kell futni, hogy ugyanmár történjen valami...ami kb. 2perc amúgy és jöhet megint az üres séta, vagy szaladgálás.
Engem ez nem győzött meg, totál nem estem hasra... Inkább tolok Dying Lightot.
-
Mr.Csizmás
titán
ez a cikk felébresztette a kíváncsiságomat
köszi
-
Drenadar
veterán
válasz
electrodoki #10 üzenetére
mikor indul a béta? tényleg 13kor?
-
electrodoki
aktív tag
Már le van töltve, várom a start-ot!
-
meridarider
tag
Febr. 19 én indul az open beta, tessék kipróbálni.
-
Eszméletlenül hangulatos!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azokon túl, hogy a grafikai downgrade-en pár jóember nem tudott tovább lépni, eddig szinte csak és kizárólag pozitív véleményeket olvasok a játékról magyar és külföldi fórumokon is. Alig van valaki, akinek nem tetszik. ( és próbálta is a játékot nem csak vaktában anyázik)
Nekem és haveroknak is nagyon tetszett, főleg mert már az alfában is vannak olyan apróságok, amelyeket nem vesz észre az ember elsőre.
Plusz a játék valóban nem csúnya. Sőt, helyenként álleejtős.
-
Beri78
őstag
jó írás
-
No, végre valami pozitív vélemény, jó ilyet is olvasni, nem csak a károgást!
-
asaca
tag
Ez igy igaz. Jól éreztem magam benne. Lakható-jól játszható. Sikerült jól optimalizálni is,ami felettébb nem megszokott uborkáéktól. -Egyszer éjszaka sétáltam haza a bázisra köd-ben! A lámpákat alig lehetett látni. Jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest