- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is játszottam most vele kicsit rendesebben/tovább.
Tényleg nem lehet ezt ész nélkül játszani de az annyira nem meglepő ebben a stílusban.
Karakternek/támadásoknak érezhetően súlya van ami már Lords-ba is tetszett.
Harden funkcióval is lehet trükközni elég jól, képzelem mit fognak majd a jobb játékosok alkotni vele.
Parry időzítést meg gyakorlom mert elég hasznos lenne, egyenlőre nem merem sokat kockáztatni mert akkor meg levágnak.
Bent katakombába van egy másik Shell meg 2 darab 1 kezes fegyver.
Shell váltás meg érdekes, vált az ember azt az előzőt vissza fekteti oda a kriptába meg lerakja falhoz a másik fegyvert is. 'azt hittem ez menüből akármikor váltható lesz'Illetve volt, hogy levágtak egyik shellel és a másikkal mentem odáig vissza és amikor vissza vettem az elvesztett dolgaimat a shellt is vissza cserélte arra ott helyben.
Tudom én fura állatfaj vagyok de nekem bill+egérrel simán játszhatónak érződik. 'van itt Xbox kontroller de nekem nem esik kézre csak lassú sztoris/mászkálós játékokhoz'
-
myckey
veterán
Xbox vezérlővel játszom, így nagyon optimális az irányítás, teljesen kézre esik minden a számomra, de én hozzá vagyok szokva ezekhez.
Egyébként, ha "testet" öltünk, jelentősen csökken a kitartásunk ( életerő alatt található, zöld indikátor ) . Eddig a lovaggal/teljes testpáncéllal vitézkedem, és meg kell gondolni, mire használom el a kitartásomat/állóképességemet.
Két -három nehezebb ésvagy könnyedebb kardcsapás, és utána már nem sok energia marad a hősünkben, hogy ide oda ugorjunk vagy kitérjünk / vetődjünk. Esetleg irammal mozogjunk ( -sprintnek ne nevezzük
)
Ellenben ha "Héj" nélkül mozgunk, csupaszcsiganecro állapotunkban....szép hosszú zöld sávot meríthetünk.
Egy egy tárgyat ha felveszünk, a rendszeres használat során, nő a jártasságunk benne. Gyönyörű szépen használom már a Lantot.
Parry után le is lehet rúgni magunkról az ellent.
Találkoztam már csapdákkal is, jó kis medvecsapda. Na hát szerencsére az okos ellenfeleket is megfogja.
Valamint a csapásaik, asszem egymásra is kihatással vannak.PC usereket érdekelheti, a frame unlockolható.
Eddig még nem futottam bele olyan hibába, ami felszabta volna az agyam, simán játszható.lassan feladjuk,mára. véges az én türelmem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest