Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez inkább attól van, hogy az "iparban" sok a closed source célszoftver, amit nem nagyon lehet átírni. A winmonak nem is a kezelhetőségével van a legnagyobb baj, hanem hogy az alatta futó CE rendszer úgy szar ahogy van. Androiddal sokkal szebben, jobban, gyorsabban lehet megoldani speciális dolgokat, és mellesleg olcsóbban is.
Szerk.: ez off.
-
Peterson_
addikt
Na az mondjuk igaz, hogy rendesen összerakták.
-Maradjunk annyiban, hogy ennek még odébb van a piacra kerülése, addigra kiderül, hogy mennyire lesz (as)S pen alázó.zotyesz66:
-Na arra meg én mondom, hogy nem ugyanaz a kategória.
Most kezdtem el kuporgatni egy Intuosra, mire összejön rá a zsé, talán kitanulom a progikat is mellé -
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #43 üzenetére
Olvasd vissza mit írtam. Az ujjlenyomat olvasót sem az apple találta fel, de ő valósította meg a legjobban a mai napig telefonban.
Tehát tudom hogy nem ő talál fel mindent csak van amit jobbá tesz használhatóbbá.
Nekem tényleg mindegy ki találja fel. A világ úgy is arról szól ha valamit nem védetnek le akkor másolni fogják és akár az is benne van a pakliban hogy jobbá teszik, szóval lehet hogy ha az apple talál ki valamit nem védeti le és más csiszol rajta akkor jobb lesz. Szerintem senki sem a maga ellensége.
-
Peterson_
addikt
"Szóval tök mindegy ki az első."
-Hogyne lenne tök mindegy, míg az Apple az.
Ne vadítsuk már egymást megint
Mert tényleg az van, hogy ha valaki hoz valami megoldást, amit az Apple is használ, akkor mekkora szarka már, de fordítva...?
Na nem, az úgy nem...akkor jön a körbemagyarázás.
Kapacitív stylust minden telefonhoz lehetett kapni, nem csak az apple cuccokhoz, mivel általában univerzális megoldásról volt szó.
Az első speciálisabb verzió a Samunál jelent meg a Note szériában.
Most mit kell ez ellen ágálni.
El kell szépen ismerni, fogták és most lenyúlták, ahogy mindenki más meg nyúl tőlük meg egymástól, aztán kész.
Jó ötletet kölcsönvenni, továbbfejleszteni, nem bűn, csak akkor ne legyen már rizsázás. -
UFC
aktív tag
válasz
#32839680 #36 üzenetére
Gondolod végig. Ha te kitalálsz valamit, akkor csak magadnak akarsz jót, te akarsz rajta keresni nem?. Nem azt akarod hogy 8 millió másik ember lemásolja amit te csináltál. Így ha valami jó dolgot találtál fel és levédeted nincs konkurencia és az adott "újitást" csak tőled tudják megvásárolni.
Most ez sok embernek azért nem tetszik mert ha valami olyat levédetnek amit ő szeretne egy konkurens cégnél teszem azt ilyen stylus-t mondjuk ő samsunghoz vagy sony-hoz akarja mert utálja az apple-t igy persze hogy piszkálja csőrét hogy le van védve és esetleg ezt más nem használhatja.
-
UFC
aktív tag
válasz
banhammer #18 üzenetére
Hagyjuk ezt a dumát. Az ujjlenyomat olvasót se az apple találta ki de ő valósította meg a mai napig a legjobban a telefonban. A stylust már évek óta lehet venni a iPhone-hoz iPad-hez csak nem hozzá adták mint a Samsungnál. Szóval ...... És most ha ők olyat csinálnak ami kenterbe veri a Samsung SPen-ét akkor hiába volt az előbb ha annál jobb készül. Szóval tök mindegy ki az első.
Mert aztán az S5 ujjlenyomat olvasója amit egy kézzel ha fogod a telefont fel sem tudsz oldani az innováció. Szóval nem kell elkezdeni a vitát fölöslegesen. Mivel gondolom nem Apple terméked van igy ezt téged nem érint hisz te nem veszel ilyet.
-
Tidzsimon
őstag
Jól tudom, hogy az Apple cuccok valódi multitouch-ra képesek? Szóval nem négy/10 ujj hanem elméletben végtelen? Mert akkor csak az a kérdésveddig miért nem adták ezt ki?
Amúgy egy két éveegy műsorban mutattak már ilyeneszközt. -
macskea
őstag
válasz
architect26 #28 üzenetére
Pedig ha magyar találja fel, lehetett volna e-chat.
-
Peterson_
addikt
válasz
bitblueduck #21 üzenetére
Nekem kicsi volt a 4" is, de szifonnal marha jól megoldották egyébként a mérethez képest.
Nokia 5800 ~ua. volt, a Sonym fél collal nagyobb, de ott sem volt jobb a helyzet.
Itt már azt mondom, hogy oké, a swype viszont nagyon nem lett jó, szóval egykézzel nem nyerő túlzottan.(#22): bocsi a béna elütésekért, nem tudtam már javítani
-
Peterson_
addikt
Joey, én is tisztában vagyok a szinpátiáddal, de itt azon van a hangsúly, hogy honnan van az ötlet.
-Az pedig elég egyértelmű.
Ilyenkor mindig megy a terelés.
No, de nem szeretném megismételni az első HSZ-emcrey:
-A cégünkhöz most kerülnek bevezetésre az "új" munkaeszközeink.
Windows Mobile 6.5 plusz rezisztív kijelző.
Tegnap volt a teszt, hogy is mondjam?
-A nosztalgikus érzést leszámítva a hajam hullott ki. -
domerator
veterán
-
banhammer
veterán
Jol lemasoltak a Samsung Galaxy Note szeria tollat.
Innovacio mi?
-
C$abi
aktív tag
Pont az Apple mondta annak idején hogy a PDA egy rakat szar, erre a saját táblagépükből csinálnak azt egy vacak műanyagdarab segítségével.
-
joey04
titán
Remélem megcsinálják rendesen és erre is rákap majd a világ.
-
Nem vagyok épp egy Jobs rajongó, de védelmére kell keljek - Ő nem azt mondta, hogy nem kell stylus. Hanem azt, hogy stylussal irányítani a mobilod szívás - és ezt Ő nem akarja, mert macerás, nehézkes, és a stylust rendszeresen elhagyod. Ebben viszont teljesen igaza volt, és ezért alakították ki ilyenre az iPhone UI-t.
Emlékeztetnék mindenkit ezekre az időkre, én nem sírom vissza a WM kezelhetőségét: -
Peterson_
addikt
válasz
bitblueduck #13 üzenetére
A telefont kezelni jobb szabad kézzel, ez egy tény, amivel szerintem kár vitába szállni.
De az is az, hogy egy ilyen kiegészítő, ha megfelelő a kivitelezése, nagyon jól tud jönni. -
gabancs
addikt
Basszus, miféle világ lehet ez az Amerika? Ilyen Móricka rajzokat le lehet védetni?
-
BalanceR
addikt
A gyerekek álltalánosban már gépelni tanulnak, az iskolákban digitális tábák vannak, az egyetemisták laptoppal / tabbal jegyzetelnek, 20 feletti, de 50 alatti korosztály jelentős részének elkorcsosult a kézírása, mert minden digitális...
Mos jön a digitális ecset, majd a kölyköknek a digitális zsírkréta, amivel remekül lehet majd tökéletes négyzetet , kört, háromszöget rajzolni, és bármilyen rondán írsz vele, az times new roman lesz....
Nem tudom, van-e tanulmány, hogy az ilyen jellegű technológiai eszközök mennyire befolyásolják a kreativitást, egyedi gondolkodásmódot, fanzáziát, de szerintem lassan átesünk a ló tulsó oldalára... -
-
Cyberpunk
félisten
A tepsi mobilhoz jár majd.
Kombináljunk akkor már.
-
Peterson_
addikt
Igen, tegnap szépen ki lett tárgyalva az LG stylus hírnél.
Múltkor mondta egy Apple parti kolléga, hogy az almáék kitalálnak valamit mindenki egyből rárepül, annak ellenére, hogy előtte senki nem foglalkozott a dologgal.
Na épp ezért fejeztem ki nemtetszésem a megjegyzéssel kapcsolatban.
Mert ahogy az itt álló példa is mutatja, az egyik 19 a másik egy híján húsz.
Nincs ezzel semmi baj, hisz ez a tech-világ rendje, csak illik ezzel tisztában lenni.
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy a gyakorlatban hogy fog szuperálni az ecset rész, de az biztos, hogy nagyon jó dolgokat lehet művelni egy jó stylussal. -
Hunt3r22
őstag
iPen
-
daniel909
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest