- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok épp egy Jobs rajongó, de védelmére kell keljek - Ő nem azt mondta, hogy nem kell stylus. Hanem azt, hogy stylussal irányítani a mobilod szívás - és ezt Ő nem akarja, mert macerás, nehézkes, és a stylust rendszeresen elhagyod. Ebben viszont teljesen igaza volt, és ezért alakították ki ilyenre az iPhone UI-t.
Emlékeztetnék mindenkit ezekre az időkre, én nem sírom vissza a WM kezelhetőségét: -
Peterson_
addikt
Igen, tegnap szépen ki lett tárgyalva az LG stylus hírnél.
Múltkor mondta egy Apple parti kolléga, hogy az almáék kitalálnak valamit mindenki egyből rárepül, annak ellenére, hogy előtte senki nem foglalkozott a dologgal.
Na épp ezért fejeztem ki nemtetszésem a megjegyzéssel kapcsolatban.
Mert ahogy az itt álló példa is mutatja, az egyik 19 a másik egy híján húsz.
Nincs ezzel semmi baj, hisz ez a tech-világ rendje, csak illik ezzel tisztában lenni.
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy a gyakorlatban hogy fog szuperálni az ecset rész, de az biztos, hogy nagyon jó dolgokat lehet művelni egy jó stylussal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest