Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #43 üzenetére
Olvasd vissza mit írtam. Az ujjlenyomat olvasót sem az apple találta fel, de ő valósította meg a legjobban a mai napig telefonban.
Tehát tudom hogy nem ő talál fel mindent csak van amit jobbá tesz használhatóbbá.
Nekem tényleg mindegy ki találja fel. A világ úgy is arról szól ha valamit nem védetnek le akkor másolni fogják és akár az is benne van a pakliban hogy jobbá teszik, szóval lehet hogy ha az apple talál ki valamit nem védeti le és más csiszol rajta akkor jobb lesz. Szerintem senki sem a maga ellensége.
-
UFC
aktív tag
válasz
#32839680 #36 üzenetére
Gondolod végig. Ha te kitalálsz valamit, akkor csak magadnak akarsz jót, te akarsz rajta keresni nem?. Nem azt akarod hogy 8 millió másik ember lemásolja amit te csináltál. Így ha valami jó dolgot találtál fel és levédeted nincs konkurencia és az adott "újitást" csak tőled tudják megvásárolni.
Most ez sok embernek azért nem tetszik mert ha valami olyat levédetnek amit ő szeretne egy konkurens cégnél teszem azt ilyen stylus-t mondjuk ő samsunghoz vagy sony-hoz akarja mert utálja az apple-t igy persze hogy piszkálja csőrét hogy le van védve és esetleg ezt más nem használhatja.
-
UFC
aktív tag
válasz
banhammer #18 üzenetére
Hagyjuk ezt a dumát. Az ujjlenyomat olvasót se az apple találta ki de ő valósította meg a mai napig a legjobban a telefonban. A stylust már évek óta lehet venni a iPhone-hoz iPad-hez csak nem hozzá adták mint a Samsungnál. Szóval ...... És most ha ők olyat csinálnak ami kenterbe veri a Samsung SPen-ét akkor hiába volt az előbb ha annál jobb készül. Szóval tök mindegy ki az első.
Mert aztán az S5 ujjlenyomat olvasója amit egy kézzel ha fogod a telefont fel sem tudsz oldani az innováció. Szóval nem kell elkezdeni a vitát fölöslegesen. Mivel gondolom nem Apple terméked van igy ezt téged nem érint hisz te nem veszel ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest