- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nem volt korrekt tesztelési körülmény? Egy marginális számú játékban jelenlévő marginális effekt jelenleg. (Egyébként ha jól emlékszem, egy korábbi felmérésre választ adó ~45e ember 78%-át nem érdekelte.) Abban a videóban én sem szántam volna több időt rá, én is külön videót szántam volna neki. Hogy ez a második videó most a balhé miatt lett-e, vagy eleve így volt tervben azt nem tudom (bevallom, még küzdök az angol nyelvvel, főleg hallás után), de én biztosan így, két külön videót készítettem volna, mert így látnám értelmét.
-
amit leírtál mosdatás. és te nem vagy elfogult persze
"A KitGuru munkatársai kérdőre is vonták az AMD EMEA régióért felelős vezetőjét, mégis mire gondol "negatív viszony", illetve "negatív hozzáállás" alatt, de a válaszból mindössze annyi derült ki, hogy a limitált példányszámban elérhető tesztkártyákat azoknak a médiumoknak szánja a cég, akik rendszerint pozitívan viszonyulnak az AMD-hez, mint márkanévhez, illetve mint vállalathoz. Az illetékes azt nem fejtette ki, pontosan mi az oka a döntésnek, ám a KitGuru munkatársai szerint az lehet a dolog hátterében, hogy leírták, a Radeon 300-as sorozat tagjai nem mások, mint szimplán átnevezett előző generációs termékek, az AMD pedig lehet, hogy újabban nem szereti az efféle szókimondóságot."
-
a független tesztelő nem fogad el kiemelt partneri viszonyt lásd Abu és a PH .Ha nem lett volna így nem lett volna miből kizárni őt, erről szól a hír.
Ő egy influencer aki pénzt rak zsebre ezért.igen minden Amd fan ezeket írja.Te is. Minek RT mindek DLSS. Ezért kell venni nektek Amd kártyát. Mi meg had lássuk mit tud a mi kártyánk. Elhiszem hogy téged egy AMD kártyával ez nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest