Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #29 üzenetére
Ha csak a lóvé számít jó ötlet, viszont az sok mást is hoz magával, a belga nem is biztos, hogy megkereste volna, mert nem így dolgozna ahogy.
(#32) Mr.Csizmás
Igazad lehet, az biztos, hogy a mai világban egy fehér holló, ha tud angolul, ha nem.
-
MinionFlasH
senior tag
Csodás munkáid vannak, igazi mesterember vagy, a sok mekk mester között. Az ár érdekes mert kovácsoltvas kerítések többnyire nem a szegényeknél vannak, viszont szerintem sokkal fontosabb a kapott minőség mint az idő, és a pénz...
Szerintem ha elvonatkoztatunk a Te szakmádtól mindenhol az a baj, hogy szakértelem-rutin-szeretet nélkül végeznek szakmunkákat, meg a bizonyos " láttam, hogy csinálják xy-t....Igen Te láttad... (Ez gyakran nem az ember hanem a munkáltató hibája, gyorsan szart, drágán-olcsón)
Nagy respect mester!
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest