- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Értékesítési szakmában szerintem az az elsődleges szempont, hogy ki a fő értékesítési célcsoport. Ahol nőknek akarnak értékesíteni, ott nők az eladók, ahol férfiaknak ott többségében férfi eladó van.
Ékszer üzletágban főként azért láttam több férfi eladót, mert sok kis ékszerboltban ahol jártam, maga az ékszerkészítő az eladó is.Az, hogy melyik szakmához mit követelnek meg, az főként attól függ, hogy mennyien jelentkeznek egy adott munkára. Én már láttam olyan takarítói hirdetést, hogy érettségit és középfokú német nyelvvizsgát kértek.
Ha nem tudják erősen alátámasztani, hogy miért kell az adott nemű munkavállaló (pl reprezentációs cél, fehérnemű eladó) akkor törvénysértést követnek el és perelhetőek. Az más kérdés, hogy nehéz bizonyítani.
Amiért igazából senki nem harcol az egyenjogúságért ezekben az állásokban, az az, hogy se nem fizet jól, se nincs presztízse az adott állásnak. Míg egy informatikai állás az egész jól fizet innen nyugatabbra meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Logitech szerviz
- Vicces AI generált képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egér probléma
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest