- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rimbo
tag
"Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezek a növekmények milyen számítás eredményeként alakultak ki. Pl 5-ből miért pont 12 giga lett? Miért nem 10 v. 15... "
Mert meg akarták fejelni a pannonos dupla akciót, de azért három szorosat mégse akartak adni.
Végre van valami pezsdülés mobilnet fronton.
Ha lassan is, de egyre többet lehet mostmár kapni, egyre olcsóbban. -
DarkByte
addikt
Te is? Nálunk is hivatalosan nem látom semmi jelét annak hogy lenne 3G lefedettség (a legközelebbi falutól is 2 km-re van a tanyánk), mégis január elején egyszercsak ráakadtam laptoppal a 3.6Mbps HSDPA jelzésre.
Igaz sajnos csak a külső konyhában van, ott 2-3-as térerővel az 5-ből (~90dBM-et ír e620tool). Végül egy kis vékony kliens átalakításával megoldottam a dolgot. Az UTP kábel jelentősen olcsóbb mint spéci hosszabbítók. (De sok helyen leírtam már ezt).
Egyébként a növekmény számítást én sem értem, de én nagyon örülök neki hogy így döntöttek.
-
megyeri
tag
A honlapon a május 31-ei állapot látható, és ott a település listában már szerepel Dévaványa. Tény, hogy a Voda a bekapcsolt településeken jól körbeplakátol mindent, hogy mindenki észrevegye a fejlesztést.
Bár ha egy településen elvileg van 3G, az sem biztos, hogy elérhető. Békéscsaba benne volt az első 15 településben, de ha megnézed a lefedettségi térképet, az északi részen van egy "beugrás", mintha valaki kiharapott volna belőle egy darabot. Na az Mezőmegyer, ahol én használom a Sticket... Marad az EDGE, de előfordult, hogy a csillagok szerencsés együttálásakor "rendkívül gyenge" térerővel feljelentkezett UMTS (3G) vagy akár HSDPA-ra is az eszköz!
-
DarkByte
addikt
Ebben reménykedem én is. Megint több mint kétszerezték a legtöbb csomagot.
Egyébként sokan szidják a T-Mobile-os netet, hogy nem korlátlan, viszont sok embertől hallottam olyat is, hogy a T-s mobilnet a legstabilabb (már amennyire egy vezetéknélküli internet stabil lehet és biztosan itt is vannak szélsőséges esetek, de általánosságban lehet igazuk), és bár én más szolgáltató mobilnetjét nem próbáltam, de azt mondhatom hogy én is meg vagyok elégedve velük. Egyébként szvsz ez a logikusabb hozzállás szolgáltatói oldalról, hogy kezdetben nem eresztenek rá minden hiénát a gyenge kapacitású hálózatra, hanem ahogyan nő a hálózati terhelhetőség, úgy növelik a fejenként forgalmat. A forgalmi korlátozás a minőség fentartásának eszköze egy közel sem korlátlan kapacitású hálózat esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest