- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Sz.tem nem olyan gond, hogy halványkék lett a fehérből
Fogd fel úgy, mintha új ruhád lenne xD megújulás
-
tildy
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
3 fázisú generátornak, meg motornak az indítását stb csináltam (valamelyikhez kapcsolás is kellett , pl. egyenáramú motornál indítóellenállás) , de azért a tanár leellenőrizte.
Igazándiból nekem csak a nőies dolgok (sütés, főzés, mosogatás, mosás) nem valók

Mellesleg: Én festettem, én fúrtam fel a polcot, meg a mosogatószifont éis én kaptam szét raktam össze
Rövidzárlatot még nem okoztam
Kondi sme pukkant le a kezem alatt
-
concret_hp
addikt
veszélyes egy nő lehetsz te tildy
szép lassan beadagolod, hogy jobb ha nem nyúlsz semmihez. mire szegény áldozat feleszmél, évek óta minden házimunkát ő csinál

-
A ruhát csak a régi, csak kevés helyen kapható, szürke dobozos, rosszul záródó kupakkal lezárt Hypo károsítja, a többi az "gyengített", azok nem (annyira). De inkább gumikesztűben ténykedj vele, ha még utána akarod simogatni a párod buksiját.
Ügyes voltál, nem nagyon való Neked ilyen elektromos cucc.. bár a diplomád pont ennek ellenkezőjét bizonyítja.
És tényleg Te is tudsz frankón összerakni akár 3 fázisú kapcsolásokat is pl. egy mérőteremben? Rövidzárlatot is sikerült okoznod? Olyat, ami akkorát szólt, h bemásztál a pad alá ilyedtedben? (Nálunk az osztályban megvolt..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)