- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Sz.tem nem olyan gond, hogy halványkék lett a fehérből
Fogd fel úgy, mintha új ruhád lenne xD megújulás -
tildy
nagyúr
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
3 fázisú generátornak, meg motornak az indítását stb csináltam (valamelyikhez kapcsolás is kellett , pl. egyenáramú motornál indítóellenállás) , de azért a tanár leellenőrizte.
Igazándiból nekem csak a nőies dolgok (sütés, főzés, mosogatás, mosás) nem valók
Mellesleg: Én festettem, én fúrtam fel a polcot, meg a mosogatószifont éis én kaptam szét raktam össze
Rövidzárlatot még nem okoztamKondi sme pukkant le a kezem alatt
-
concret_hp
addikt
veszélyes egy nő lehetsz te tildy
szép lassan beadagolod, hogy jobb ha nem nyúlsz semmihez. mire szegény áldozat feleszmél, évek óta minden házimunkát ő csinál
-
A ruhát csak a régi, csak kevés helyen kapható, szürke dobozos, rosszul záródó kupakkal lezárt Hypo károsítja, a többi az "gyengített", azok nem (annyira). De inkább gumikesztűben ténykedj vele, ha még utána akarod simogatni a párod buksiját.
Ügyes voltál, nem nagyon való Neked ilyen elektromos cucc.. bár a diplomád pont ennek ellenkezőjét bizonyítja.És tényleg Te is tudsz frankón összerakni akár 3 fázisú kapcsolásokat is pl. egy mérőteremben? Rövidzárlatot is sikerült okoznod? Olyat, ami akkorát szólt, h bemásztál a pad alá ilyedtedben? (Nálunk az osztályban megvolt..
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest