Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
Eredeti lapozgatós. Mondjuk a képregény felett lévő szöveg is megér egy misét.
[link] -
Itt fellelhető a képregény diavetítős formában egy videón.
-
Hát nem tudom, a Móricka egy vicclap. Szaftos viccek is vannak benne, lehet emiatt igénytelennek mondani, a Morbid se külömb. De azért az sok, h egy valós magyar helyzetet kifigurázó képregény miatt egyesek rasszizmusért kiáltanak, és bizonyos vezetők meg melléjük is állnak, h hát igen, ezt nem lehetne..
Nem hát.. erőlködjenek csak, rövid időn belül úgyis elfeleljtik az egészet.
Móricka meg kapott egy jó kis ingyenreklámot.Régen suliban osztálytársaim emg szokták venni, azóta nem nagyon olvasom, de ezt a számot a reklámnak köszönhetően megvettem direkt.
-
Wilika
aktív tag
A Móricka (legutóbbi emlékeim szerint) egy eléggé igénytelen humorú, gusztustalan lap.
De ez (megtaláltam a neten) nagyon üt, és teljesen helyén van. Viszont a mai napig nem értem azokat akik kézzel lábbal védik őket. Egy másik fórumon ezért már le lettem szólva, mindegy, valszeg majd itt is. Nem érdekel már. -
vosimo
aktív tag
Ez a Móricka nekem is megvan meg a disznós is, a gyurcsány Toldija nincs.
-
buherton
őstag
Má nem azért, de senki nem írt etnikai hova tartozásról
Jah h teljesen ez jellemző arra a népcsoportra sry néha fájdalmas az igazság. De akkor se áll benne semmi olyan ami egyértelművé tenné azt a népcsoportot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest