Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Kb. 1 hónappal ezelőtt néztem ezt utoljára, azóta 7,7 millió-val többen vagyunk. Ez viccnek is rossz.
-
reset
senior tag
Nem merem beírni a szülidátumot, olyan régen volt - félek, hogy kiakad a számláló
-
csongi
veterán
válasz
raskolnikoff #61 üzenetére
Nem mondtam ilyet, hanem az ellenkezőjét.
Az én Anyámnál is ez a helyzet -
Syl
nagyúr
válasz
raskolnikoff #61 üzenetére
Szerintem teljesen reális. Amikor én iskolába jártam, akkor emlegették a 4 milliárdot.
-
aero.
veterán
válasz
nincsisbéla #57 üzenetére
Elvileg kéne ilyenkor adniuk nekik, de nem ez a lényeg. Nem az újságírók mondták, hogy szegények, hanem ők saját maguk, ha jól megnézted a videót. Cigiznek, meg ott a tv, net, számítógép de állításuk szerint nagyon rossz helyzetben élnek. Nem az én dolgom amúgy, mert nyilván nem ismerem, de ha 12 éve nincs munkája, akkor olyan se volt, hogy azelőtt ment a szekér.
-
nincsisbéla
aktív tag
Üzletemberek....
Hiszen mint mondják a vidiben is: a külföldi médiától elég sok pénzt kapnak. Egy amerikainak (vagy ny-eu, vagy japán stb...) azért a bosnyák lakótelep, meg a panel lakás elég elborzasztó. Náluk van 3lcd tv, itt van 1db. És simán elhiszik hogy milyen szegény-nélkülöző emberek ők. Persze mi levágjuk a dolgokat, hisz nem különb egy erzsébeti-kispesti lakótelep [tapasztalat, mert volt szerencsém hosszú órákat sétálgatni bosnyák lakótelepeken. annyi a különbség hogy néhol van 1-1 golyó nyom. De a szem hozzászokik].
Kíváncsi vagyok hogy a hosszú sírásuk után adtak e pénzt az indexesek. Szerintem nem. -
Na wazz.. nem néztem végig a videot, mert épp takarítok, és kihúztam a hi-fi-ből a hangot, (gondoltam majd később megnézem hanggal), erre jól megkaptam..
-
moha21
veterán
4,973,928,029
Azért szép ütemben nő a számláló.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Thunderzolee #51 üzenetére
én is tudnék így nélkülözni
-
aero.
veterán
válasz
Thunderzolee #51 üzenetére
Éppen túlélték a nyarat, biztos az LCD tévében sütötték a kaját, a cigit meg a fáról szedték. A kis srácnak meg sok sikert álmai megvalósításához.
-
Érdekes:
index.hu/video/2011/10/28/Elfelejtkezett a hatmilliárdodik emberről az ENSZEgy boszniai kisváros lakótelepén, családjával nélkülözve él a Föld hatmilliárdodik lakója, a 12 éves Adnan Mević. Pilótának készül, és nosztalgiával gondol a titói időkre, amikor még nem is élt.
-
Eastman
addikt
Az első!
-
csongi
veterán
sszus, engen is a midiklorianok nemzettek?4,086,686,033 eleg regen volt ez mar
raskolnikoff: Az nem most volt -
raskolnikoff
őstag
Anyám születésekor még csak 2,5 milliárd...
-
kovsol
titán
nálunk elég népszerű ez a weblap: [link]
-
keIdor
titán
5.166.893.270
Hogy nő a népesség!
Nem lesz ennek jó vége.
-
Apollyon
Korrektor
Thx. Én is letagadhatnék pár évet
Aztán majd csütörtökön felköszöntelek ;p De amikor láttam rólad képet anno én is fiatalabbnak gondoltalak. De hát ilyen ez a fórum
Amúgy én nem hiszek ilyenekben, de téged nem szoktak kifogásolni a csillagjegyed miatt? Mert én mindig megkapom amikor kiderül hogy
"Júúúj, Sk..." -
Apollyon
Korrektor
Szerintem ez nem valami jól számol, mert amikor én '86-ban megszülettem még marhára nem volt 5+ milliárd ember.
-
Syl
nagyúr
3 616 645 506 (vén trotty, tudom
)
-
Recon666
Közösségépítő
5.104.114.751-ik.
-
Jim-Y
veterán
megvan az új jelszavam xD
-
koshmar
veterán
Ja, vágom.
Amit linkeltél, az már jobb, mert számolja a halálozást is.
Mondjuk egyértelműen látszik, hogy a születést számláló sokkal jobban pörög, mint a halálozásé.
Asszem, most nézegetem egy kicsit, van ott egy tonnányi adat.mod: Hát azt én is költeném...
Egy szolid 330 milliárd dollár, és úgy növekszik, mint az állat.23) Dluinet: Értem már. Napi értetlenkedésem megvolt.
-
L3zl13
nagyúr
Akinek a száma osztható 6-tal az kínai.
-
aero.
veterán
Nincs minden szülőszobában egy kliens ami számolja hány ember szül / sec, hanem van egy statisztika a halálozás-születés arányról és annak az értékével nő a számláló, csökkenni nem fog egyértelműen, mert nem mutat csökkenő tendenciát a népesség.
[link] - ez számolja a halálozást is, hajszálnyival jobban megvan csinálva, nem egy értéket számol, meg amúgy elvileg 31-én akkor meg lesz a 7 milliárd és abból 1,2 és 1,3 milliárd India és Kína. My lord.
World spending on illegal drugs this year résznél található összeget szívesen költeném.
-
fordfairlane
veterán
4,008,600,673
-
KYZRR
őstag
5.852.000.248
-
Jofi81
őstag
4,612,334,903
-
Viktor77
titán
4.300.000.000
-
koshmar
veterán
Szerintem legalább ilyen gyorsan meg is halnak emberek, nem csak születnek.
Ezt vajon beleszámítja?
Nattyon nem mindegy. -
-
Csemike
aktív tag
4.683.737.183 Hát, ez jó! Gyerekkoromból még emlékszem az "5 milliárdan élünk a Földön" szövegre.
Szerk.: prímszám vagyok.
-
Én is találtam egy érdekességet:
Féljünk attól, hogy túlnépesedik a bolygó!
Nem lesz mit enni!
Elveszik a munkát!gyk.: többet költünk fegyverkezésre és gyógyszerekre külön-külön mint táplálékra.
-
Crystalheart
őstag
Az a népesség/idő grafikon oké, csak semmi értelme olyan országokban mutogatni, ahol a népesség amúgy is stagnál/csökken.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Thunderzolee #9 üzenetére
akkor nem csak te vagy "hülye".
-
Na, már HVG is kitette fészbúkon..
-
morhange
tag
Remélem engem nem vettek számba, jobb szeretek számtalan lenni.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Thunderzolee #6 üzenetére
Nem, titokban kell tartanom
-
-
-
BITBOYS
addikt
engem a midikloriánok nemzettek
-
huntermati
aktív tag
5,630,671,006
-
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Inkább mennyi ember élt a földön, amikor megszülettél.
-
Ennek is adhattam volna a "Fészbúkról" címet, de talán így többen nyitjátok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged