Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz CyberPunk666 #84 üzenetére

kinek mi.. rahedli laptopot nyomogattam már, szigetest is, sony, mac, x230-at is. meg sem közelíti a régi tp klavit. az, hogy neki jó a szigetes is, hol érdekel engem? neki elég, nekem pedig nem.
    ez csak a költségcsökkentésről szól, meg a trendiségről, szétgányolták a teljes felső gombsort is, ami funkcionalitásában kiváló volt, mert a szintiboyoknak is megpróbálják eladni, mert ránéz és összefolyik a nyál a szájában, hogy milyen menő. csak hulladék az egész ahogy van. közben meg még mindig a displayportot erőltetik, holott nagyvállalati környezetben is a hdmi hódit a régi vga-out helyett.. kész vicc.
    nem mondtam azt, hogy szigetes billentyűk közül nem a minőségi kategória, csak hát a szigetes a büdös életben nem fogja hozni a régi tp minőségét.. aki ezt nem érti, selber schuld.
    olyan ez, mikor jönnek a kisfiúk és kezdik nyomatni hogy az lcd panel az simán olyan jó, meg jobb is akár (hahaha) mint a plazma.. sosem lesz az, mert a technológia nem ugyanaz.. na ugyanez van a hagyományos tp és a szigetes technológia esetén is, nem ugyanaz a kettő, tehát nem is lesz soha ugyanolyan jó. magyarázhat bárki bármit.

• Integra

titán

válasz CyberPunk666 #65 üzenetére

egészségedre :DDD
    persze, ki mihez szokott. én a kalsszikus ibm-hez a t41-es korszakból. és nem vagyok hajlandó másra váltani.
    pénzem van, ki is adom szívesen ha azt kapom amit akarok. a lenovo nyílván valóan nem akarja a pénzem. ilyen egyszerű. az az én gondom, hogy nem vagyok a mainstream consumer kategória...
    de ha megcsinálnák az én általam felállított laptopot, akkor hülyére keresnék magukat. és alig kerülne többe/semmibe.. szóval ez politika illetve hülye menedzsment..

Új hozzászólás Aktív témák