Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
OutSider17 #40 üzenetére
Az a kártya valami eszméletlenül sz*r volt. R9 290 Asus Direct CU II. Kifelé fújta a levetőt a ház aljába. Beraktam a géppel kapott TT ventit direkt a vga-nak támasztva, kivettem a gép háuljából a kis lemezeket, hogy jobb legyen a légáramlás, de így is 94 fok + throttling lett a vége, még alulfeszelve is ha visszaraktam a plexit. Amint levettem, visszahült 76 fokra, alulfesz nélkül 84. Visszaküldtem, vettem helyette egy Palit Jetstream 980-at, ami csukott házban +20% tuninggal maximum 77 fokos. Ez a hűtés, nem kifelé fújja a meleget, hame befelé szívja a levegőt, a backplaten keresztül távozik. Most felcsavaroztam oldalra, így sajnos nem lehet visszatenni normálisan az oldallapot, a max. hőmérséklet a fent említett tuninggal 72 fok.
-
hajbel
addikt
válasz
OutSider17 #37 üzenetére
Van 3 ledes venti elől, de pont olyanok, mint nyulnyulu kollégáé, annyira nem világítanak, inkább dísznek jók. Hátul van egy ledes venti, de az meg vörös, tehát annyira nem világít jól. Egyelőre most várom a pci-e x16-os hosszabbítót, hogy felfektessem a vga-t horizontálisan. Kíváncsi leszek. Szerintem a plexi és a vga között nincs annyi hely, hogy jó legyen az airflow. Én is gondolkodtam váltáson, amikor oldallap nélkül 94 fokos volt + throttlingolt az r9 290-em, de váltottam egy palit 980-ra és azzal már rendben vannak a hőfokok, csutka tuninggal 76 fok, bár ez az előzővel ellentétben alulról szívja a levegőt, míg az r9 290 lefelé fújta, ahol nincs légáramlás. Ti, hogy álltok a hőfokokkal?
-
hajbel
addikt
válasz
OutSider17 #35 üzenetére
Köszönöm! Igazából a LEDszalag elhelyezkedése érdekelt, mert az ívelt plexi miatt nem könnyű jól bevilágítani (ne lógjon ki led, ne égesse ki más szemét, ízléses legyen), eddig személyes csekély tapasztalatom szerint, Te vagy az első akinek, ezzel a házzal sikerült.
-
hajbel
addikt
válasz
OutSider17 #29 üzenetére
WoW! Jól kinéz!
Esetleg még több képet a belsejéről kérhetnék?
-
hajbel
addikt
Valóban förtelem a léghűtés. A radiátornak van hely. Teljesen mobil a hdd tartó, a teteje lecsavarozható (ami a táp takarólemezén van). A hdd tartó lemez maga könnyedén kivehető pár csavar kivétele után. A hdd caddy pedig felcsavarozható máshová hdd-vel együtt. Áll benne a hdd, mint katiban a gyerek
-
hajbel
addikt
Fél éve megelégedéssel használom. Bár ha most kéne vennem házat, biztosan nem ezt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest