Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• satz18

őstag

válasz Razuel #35 üzenetére

Nem tudom hallottál e arról a dologról hogy ha FHD paneled van, akkor lejjebb véve a felbontást csúnyább a kép mintha az lenne eleve a natív. Nem tudom lejjebb venni. ÉS semelyik játéknál nem is kell. Egy boss fightánl nem 60, hanem 20 fpsről beszélgetünk. Medium alá véve a részletességet némileg javult az fps de nem eléggé, viszont hagy nem mondjam hogy nézett ki a játék. Szóval ha a Crysis 2 FHD ba harc közben sem megy 40 alá, akkor sztem más játéknál sem kéne, és hiszed vagy sem, ezzel vásárlókat veszítenek. Mit gondolsz a CODnak mért van olyan hoki grafikája azon kívül, hogy szarnak bele mert úgy is megveszik. El mondom neked azért, mert gagyibb gépeken is elfut meg a konzolokon sem szaggat és ezzel plusz közönséget szereznek. A diablo 3 az pl nekem minden teljesen maxon FHD-ba 55 fps. Egy HD 3000-es laptopon is gyönyörűen elfut HDba. 10millát eladtak belőle, pedig konzolokra ki se jött. Szted mennyire vigasztalja azokat az embereket, (pl. engem amíg ezt a gépet meg nem vettem tehát többi mintegy évig ki se próbálhattam,) hogy tök szép a grafika, hogyha ki se tudják próbálni ha nem vesznek csak emiatt erős videókaris asztali gépet. Ezek az emberek maradnak a többi több száz játéknál, ami elindul nekik normálisan. Lehetsz akármekkora Witcher fan, lehet akármilyen jó a witcher 2, attól még a szomorú valóság.

Új hozzászólás Aktív témák