- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbi
tag
válasz
whiteman0524 #11 üzenetére
Pedig szerintem elég sok különbség van. Pl a 2 ben nem döntöd el előre milyen stílust használsz. Akár keverhetnénk is őket, ha lenne értelme (ez egy kihagyott ziccer). Aztán a ritmus eltalálása az újabb részben egyáltalán nem működik mint az elsőben, itt az ellenfél mozgására kell reagálni ami könnyű egy ellen, de borzalmas több ellen. Lényeges különbség a group stílus hiánya aminek következtében Geralt tök béna több ellenfél ellen. És a játék javában ez a leosztás.
A célpontok kiválasztása és rögzítése is egy agyrém volt, különösen a javítás előtt. Gyakorlatilag célt rögzíteni öngyilkosság máskülönben pedig sosem tudni kit fogsz a következő csapással megcélozni. (remélhetőleg nem egy pajzsos katonát...) Ezért aztán megpróbáltam mindig a lehető legtávolabbi célpont irányába támadni, így aztán főhősünk kilométeres ugrásokkal aprította a gyanútlan ellenfeleket a jobblét felé. Kicsit kiábrándító de ez volt a működő taktika. Vagy folyton a quen jelet használni.
Különösen mert Geralt megtántorodik egy be nem találó légyfingtól is. Ezért aztán össze vissza gurulásznia kell a porban (hárítani felesleges), nehogy egy eltévedt turha eltalálja mert akkor aztán ezt a pillanatnyi megingást kihasználva felszeletelik az egyszeri parasztok.
(Ami végül is egy szép visszautalás lenne mert azt hiszem egy egyszeri paraszt villájától harapott fűbe már egyszer...)
Szóval a 2. rész koncepciója jobban tetszik, de végül a kivitelezésen elcsúszott, és ezért az első részé jobb.
-
hunbi
tag
válasz
Stauffenberg #3 üzenetére
Már bocsánatot kérek de párszáz skyrim játékóra után még lövésem sincs a sztoriról. Jó kb addig jutottam, hogy a fogadós nőt elvittem az elhagyatott erődbe, de ennyi.
A népesség többsége igen felejthető nekem. Leginkább a könyvek meg naplók meg ilyesmik tetszettek benne a barangoláson kívül.
Továbbra is azt mondom, hogy a szinkron még mindig elrontja a szerepjátékokat. Félreértés ne essék ííímádom hallgatni a beszélgetéseket, csak annyira limitálja a kommunikáció mennyiségét, hogy az számomra megbocsájthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest