- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Ha az MS támogatja, akkor miért nincsnek nagy nevek kiadva?
De még csak a saját játékait pl. Kinect Sports se adták ki.Egyre kevesebben vesznek asztali PC-t játékra.
Viszont egyre többen vesznek játékra notebookot.
Legalábbis ezt gondolom.
De nem is kellene gamer szintű notebookot venni, mert a Kinect játékokat szerintem még egy integrált HD4000-es kártya is vígan elvinné.
A notebook-ot meg oda lehet rakni, ahova csak akarod.Az "ésszerűbb felhasználási módok" alatt mit értesz?
A technikai demóban látottakat?
Ötletnek jók, de a valós felhasználáshoz szerintem még sokat kellene fejleszteni.Jelenlegi állapotában a Kinect a Dance Central és társaihoz tökéletes. Szvsz.
-
ferensz
senior tag
Egyrészt azért, mert általában egy PC környékén nincs akkora hely ugrándozni, mint az általában nappaliba pakolt konzol esetén, másrészt pedig jóval "komolyabb" szoftvereket fejlesztenek rá. Sok más felhasználási módja is van neki, mintsem csak a játék. Ezért is van külön Kinect Windowshoz, mert jóval ésszerűbb felhasználási módokat támogat.
-
"De még sincsenek Kinect-es játékok PC-re."
Leteznek, csak nagyon keves. Igazabol nincs nagyon piaca, az alkalmi jatekosok amugy is ott ugralnak az Xbox elott, a hardcore jatekosok szamara meg hasznalhatatlan a Kinect.
"Talán Microsoft nem engedi, pedig én azt gondoltam, hogy magán a konzolon csak minimális haszna van, és a játékokból van a pénz."
Es a PC-s jatekokbol hogy lesz konzolos jatekeladas?... Egyebkent a Microsoft nem hogy engedi, hanem direkt tamogatja a windowsos kinectes jatekfejlesztest, csak eppen senki sem tolong, hogy ilyen jatekot keszitsen.
-
RyanGiggs
őstag
Na ezért a játékért pont nem fogom leváltani a jól bevált Win7-et.

-
HXY
addikt
Win 8-ra is jön a Kinect? Nem? Akkor hatalmas bukás lesz, mert ennek a játéknak pont az lényege. Szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- World of Tanks - MMO
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest