- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
wednesday #27 üzenetére
Nem tudom, mennyire igaz ez a "ragaszkodik az MS" az egy darab lemezhez, hiszen sok játék jelenik meg Xboxra, ami nem egylemezes (ME2, hogy messzire ne menjünk, FFXIII, ami 3 lemezes stb.), de egyébként osztom, magas ívben teszek rá, hogy fel kell állni pár óránként, és ki kell cserélni a lemezt.
Elvileg most mindegyik újkori engine "jól fekszik" a konzoloknak, mert elsősorban azokra optimalizálnak (ld. CE3). Ez persze azért nagy jó, mert a generációváltásig is van fejlődés, amikor meg megjelennek az új konzolok, már lesz pár olyan motor, ami kevés foltozással kapásból ütős lehet (mint mostanság az UE3 pl.).
(#28) Keldor papa: BD-nek akkor lenne értelme, ha le is tudná játszani a tartalmat... ahhoz meg már akkor a full spectrum szolgáltatáscsokor kéne, 3D és egyebek. Ezt nem fogja már a 360-as generációnál meglépni az MS, értelme sem sok lenne.
Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy a nyolcadik generációra hogyan alakul az optikai lemez-állás.
A 2015 talán kicsit erős, én 2011 végére, 2012 elejére már várnám a 8th gen bejelentést, és 2013 karira meg gyűjteném a lóvét -
Morden24
nagyúr
válasz
wednesday #24 üzenetére
Miért, a CE3 is ilyen, sőt - a következő Unreal Engine is menni fog boxon, na meg a Rage, ami a cikkben említett játékot hajtó T5 motor techdemója, már eredetileg is multiplatform cím volt. Nincs itt semmi meglepő.
Számomra egyébként a Mass Effect 2/Alan Wake/Halo Reach kinézet tökéletesen elegendő jelenleg. Jóval jobban örülnék, ha a grafika helyett inkább a játékmenetre, a történetírásra, a játék terjedelmének bővítésére fordítanák. Egy szerepjátékban ez az elsődleges lényeg, a grafika csupán egy szolgálólány.
-
Morden24
nagyúr
Hát, a TES sorozatot közel sem ismerem annyira, hogy legjobb meg legrosszabb részről beszéljek, csak simán magánvélemény, hogy az Obliban volt pár nagyon béna megoldás (pl. a klánok), ami szerintem egy "komoly" cRPG-ben ordas hiba, na meg a sztori szerintem rettentő gyér volt. A Morrowind-et jobban szeretteem anno (bár nálam annak a fényét erősen elhomályosította, hogy akkoriban toltam végig az első és második Gothic-ot, a Kotor-t meg a Lionheart-ot, szóval elég erős mezőnybe került).
-
Morden24
nagyúr
Mondanám, hogy muhahaha, nekem meg igen, mert megveszem Xboxra, de nem mondom, mert az Oblivion és a Shivering indulás után állítólag konzolon is közbotrány volt, de én azért bizakodó vagyok. Eddig ez az egyetlen dolog, ami végre érdekel a T5 kapcsán, mert a rage-et magasról és hígan...
Remélem, hogy végeredményben a játék Oblivion-féle gyermekbetegségeit és konkrét f_szságait kijavítják, na meg egy normális fő sztoriszálat is szőnek nekünk, mert a Morrowind szerintem egész korrekt volt, az Oblivion-féle kapuzárási pánik eszméletlen unalmas tudott ám lenni. No nem baj, ebben akkor is sok reménységem van, hajrá Beth!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest