Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én ezt tapasztaltam!
First nightmare: You dream of someone sleeping peacefully in his bed, when a shadowy, gaunt figure silently enters the room. Approaching the bed, the figure leans down and sinks its fangs into the sleeping person. After a few moments, the pale figure rises, blood dripping down his/her chin. As color flows back into the vampire's face, and his/her features fill out, you recognize the face as your own. You awake screaming.
Akkor kevertem a dolgot, és télleg harcban kaptam el. Viszont abban 100%-os vagyok, hogy kigyógyulás után elkaptam újra. Vagy nem lettem még teljesen vámpír?
-
Kareszovics
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
"There are two ways to become a vampire in Oblivion: by choice, and unintentionally. You can only become a vampire once: if you become a full vampire, and are then cured, you cannot become a vampire again."
Forrás, illetve a részletes leírás
E szerint semmi nemű utalás nincs arra vonatkozólag, hogy csak úgy "random" elkapd a "betegséget".
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Engem is érdekelne a téma, mert bár a szöveggel találkoztam, de én úgy tudom, hogy sima battle-bite esetén ezt írja ki alvás után

más @ Karesz:
Meglesz a steam-bibi. Papíron Deluxe-om van, steam szerint sima GOTY. Tegnap küldtem screent ami alátámasztja, most várom hogy beismerjék, és kapjak egy Deluxe kulcsot. Meg talán valami kárpótlás is csurran-cseppen

-
Kareszovics
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez érdekes... semmi gond, utánanézek, de ilyenről még nem hallottam; nem is tapasztaltam pedig az a szűk 7-800 óra össz játékidő bennem van (több karakterrel).

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Akkor ezt figyuszd: többször előfordult velem, hogy aludtam a fogadóban, és ébredés után egy dialógus ablak bukkant fel, amiben a következő szöveg volt: éjszaka alvás közben egy sötét alak föléd hajolt, megharapott, balblabla. Szóval ilyen van a játékban, nem véletlenül mondom.
Mellesleg nem is nagyon harcoltam vámpírral sose.
-
Kareszovics
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor kezdjük előlről...
Azért hiszi mindenki azt, hogy a fogadóban meg tud harapni egy vámpír, mert az első alvás után aktiválódik a vámpírság, miután harc közben megfertőznek Téged.
Ennyire nem összetett a játék, hogy egy kósza a vámpír a fogadóba besettenkedve harapdálni fog Téged.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez nem így van, mert pl. ha egy fogadóban alszol, megharaphatnak éjszaka, akármilyen erős is vagy.
-
Kareszovics
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Van, csak éppen magas Restoration kell hozzá (azt hiszem 75-ös); addigra már olyan erős leszel magadtól, hogy megütni se lesz ideje egy vámpírnak.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Cure Disase on Self, elmormolod, egy kis mana, és nem kő poti

-
WonderCSabo
félisten
Obliban utáltam a vámpírkodást, csomó curet halmoztam fel a kedvenc házamban, mert sokszor megharaptak a kis genyák.
-
Lenry
félisten
válasz
GeryFlash
üzenetére
erre a 2-3 hónapra már nem költök erre a gépre semennyit. addig kihúzom azzal, ami van.
plusz az alaplapom elég kevés procit eszik meg, mert a legújabb BIOS sem igazán új már, és már nincs Abit, akik frissítsék, az E5000-es széria meg pont nincs a listában, de kétmagost már semmiképp sem vennék, egy Q6600-ot próbáltam pár éve, azzal el se indult, azóta ráhagytam. -
maszi99
őstag
A vámpírokkal semmi bajom, csak nem akarok azonosulni velük, ennyi az egész.
Azért jó hogy színesítik a játékot, élvezetesebb lesz a harc ellenük
-
Lenry
félisten
nekem se nagyon gyorsult a gép, se amikor SSD-re váltottam, se amikor a 7900GTO-t cseréltem ki. mindegy, elkezdek félrerakni és ha minden jól megy, akkor mire kijön a Skyrim már egy új konfig megy majd az asztal mellett (jelen tervek szerint i7-2600 + Z68 + 16GB RAM kiépítésben
) -
hoffman_
nagyúr
Az E2140-el meg az a baj, mint az enyémmel. Hogy lga775(és gyengus). Ahhoz, hogy érdemben fejleszteni lehessen, jó esetben is új cpu+lap kell. Esetemben memória is. Így meg nem egy épp egyszerű tétel. De már az enyém is gyengélkedik, kezdem érezni, hogy nem elég, már a hétköznapokban is(kibont/tömörít/ésatöbbinapidolog). Kihajtáshoz már két éve se volt elég a 4850-hez, de amikor 5870 volt nálam, ugyanazokat az fpseket kaptam, mint 4850-el

-
Lenry
félisten
-
sz4blya
tag
Elolvastam a beszámolót, hát az alapján besza-behu játék lesz
Csak tudnám miből fogom megvenni

-
frame>24
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
A régi Falloutban volt ez a perk:
Egyszer kipróbáltam az ultragonosz életmódot, és kb. 1 kockát nem lehetett menni a térképen, mert folyton jöttek értem a bounty hunterek, a Brotherhood-tól is, minigunokkal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frame>24
addikt
Hát nemtom, Oblivionban szinte senki sem akart beszélni velem átváltozás után, aki igen, az is csak annyit mondott, hogy ronda vagyok.
Cserébe kaptam valami vámpír-képességet, de nem napolaj-spellt...
Meg rémlik, hogy valami recepthez kellett gyűjtenem a sok fokhagyma gerezdet (lol), aztán valahogy visszavarázsoltak, de addigra majdnem uninstalláltam az egészet. -
hoffman_
nagyúr
Ez így nem igaz
A vámpírság elég komolyat dobott egy amúgy is kraftos karakteren. Ráadásul az NPC-k is reagáltak rá. Sajnos közel sem eléggé, de nem volt vele baj. Egyedüli hátránynak az éjszakaizást tudnám felhozni én is. Meg azt a tetves hosszú questet, amivel ki tudtad kúrálni magad, ha esetleg meguntad (ezirányú DLC megjelenéséig legalábbis...) -
keIdor
titán
Oblivionban csak hátránya volt a vámpírlétnek, bár ha vannak olyan varázslatok amivel eltűröd a Napot, akkor végül is miért ne.
-
Ez tökre jó, nagyon várom ezt a játékot.
-
Efreet
senior tag
A második rész (Daggerfall) óta meglevő hagyomány, hogy lehet vámpírral játszani, csak nem hagynak fel vele... (ott megvolt a lehetőség egy napsütés-tűrő varázslat folyamatos használatával a sztoriban is haladni, egész sok helyen megtűrték a vámpír játékost, több befejezést is el lehetett vele érni).
A második és a harmadik részben volt vérfarkas (és a Daggerfallban vérvaddisznó) is, jöhetne az is újra, ha már kihagyták az Oblivionból.
-
Kareszovics
addikt
...ehhez nem kellett mást tennünk, mint harcolnunk velük, majd miután megfertőződtünk (Porphyric Hemophilia), három napon belül átalakultunk vérszívókká...
Vagy: ha a Dark Brotherhood vezetője, Vicente Valtieri átalakít egy bizonyos Rang elérése után.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A témához: valahogy sose tudtam elképzelni, hogy hogyan lehet "tartalmasan" játszani vámpírként. Például leszámítva a Dark Brotherhood-os küldetéseket nem számolva szerintem folyamatos hátrány a vámpírlét. (Saját vélemény, lehet más megtalálta ennek a "létformának" a szépségét.

-
Ateszzero
őstag
Akkor nappal el kell majd húzódnunk valahova ahol nincs nap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Starlink
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
új kártyára viszont nem lesz pénz, szóval remélem egy low-med-en 1366*-ban el fog futni...
Csak tudnám miből fogom megvenni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)