Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz keIdor #18 üzenetére

Végre valaki, aki érti miről beszélek. :R
    Hiszen én se szóltam le ezeket a játékokat. Tényleg szép, hogy egy mobilból ennyi mindent képesek ma már kihozni.
    Csak azt mondom, hogy ezt a grafikai minőséget én és szerintem a korosztályom nagyrésze is már végigtolta ~ 10 évvel ezelőtt. Így én már ezen nem tudok ájuldozni, mint egyesek. Az meg, hogy mobilon is fut ugyan technikailag dicséretes és szép eredmény, de tisztán játék szempontjából engem egyáltalán nem hat meg. Nem fogom minden délután erre verni csak azért, mert egy ~ 10 éves grafikát látok futni egy mobiltelefonon.

A GTA3 egyébként tényleg jó példa. Ugyanis haverom akkor vett magának új gépet. Tisztán emlékszem, 512MB ram volt benne, még cikiztük is, hogy minek felvágni, hiszen úgyse használja ki semmi... :D Plusz Gef 3-asa volt. Plusz 19 colos monitor! A procira nem emlékszem. De a GTA3 1280-ban fullon futott akadásmentesen, anti nélkül. Rengeteget toltuk vele.

Egyébként érdemes rákeresni a GTA3 hivatalos ajánlott (!) (tehát nem minimum) rendszerkövetelményeire és utána ájuldozni a mai telefonoktól.

"Minimum System Requirements:

Pentium III 450 CPU
    96MB RAM
    16MB Direct3D Video Card
    Fully DirectX compatible Sound Card
    8X CD-Rom
    500MB free hard disk space
    Win 98/ME/2000/XP
    Direct X 8.1

Recommended System Requirements

700 mhz CPU
    128MB RAM
    32MB Direct3D Video Card
    Fully DirectX compatible Sound Card
    8X CD-Rom
    500MB free hard disk space
    Win 98/ME/2000/XP
    Direct X 8.1
    Windows NT (any version)"

forrás

Aztán ezután ájuldozni, hogy húh ez elfut egy mobilon 10 évvel később. Ezt látva nekem is pontosan az jut eszembe, amit írtál. Ennyi elvárható.

Új hozzászólás Aktív témák