Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZiRo
csendes tag
Kérdésem lenne. Most vettem én is egy X660-t, amivel nagyon meg vagyok elégedve, szép, okos, árához képest nekem minden igényemet kielégíti. Viszont lenne egy kérdésem. A telefonkönyvben egy névhez lehet csatolni mobil-, otthoni-, munkahelyi számot is, amit kis ikonnal különböztet meg. Viszont, ha hívnak, akkor nem jelzi, hogy melyikről, csak a név van kiírva, ha viszont nem fogadott, akkor a kis ikonnal mutatja, hogy melyik fajta számról hívott az illető. Ezt nem lehet beállítani, vagy valami, hogy kiírja hívás közben is, hogy melyik fajta telefonszámról jön a hívás? Előre is köszönöm a segítséget!!
-
Mostmár okos v.ok Samsungból, de elég rosszul jött ki, mikor hetente egy-két alkalommal meg kellett hallgatnom a vásárlók (jogos) puffogását a készülék ilyen-olyan hiányosságaival kapcsolatban.
Az csak hab volt a tortán, h. mindenhol mást írtak a telóról, kezdetben nagy volt a kuszaság a különböző paraméterek körül...
Egyébként jó telefon. Jobb, mint az X640, és u.annyi. Vitték is, mint a cukrot... -
m@xsys
senior tag
A legnagyobb baj, h sokan egy ilyen alap kategoriás (én ennek tartom) telefontól sokat várnak. Vegyenek SE, abba legalább a közép kategoriásokban van Bluetooth is, nagyobb memoria...pl Z520i - csak egy példa
Ez nem egy 70-80 e Ft-os cucc!!!
Tényleg vannak hiányosságai, de aki ilyet vesz, az valószínű, h azért, mert megtetszett neki külsőleg. Sokan külsőleg választanak telefont maguknak, vagy éppen mit reklámoznak vagy éppen mit beszélnek rájuk.
Ma az embereknek nagyon nagy része nem használja ki a telefonjában lévő tudást.
Csak akkor van igény szolgáltatásokra mikor megveszik és utánna marad a telefonálás, sms, ébresztés, naptárt, szép csengőhangok. Bárki bármit mondhat, de ez a napi tapasztalatom. Persze van kivétel.
A tapasztalatom, h mikor modja az ember a Samsungot vásárlónak, h vegyen adatkábelt, mert az infrát nem tudja mindenre használni, teljesen meg vannak rémülve
És ez a félrevezetés - van is meg nincs is infád -
evR
aktív tag
nincs túl jó véleményem a telóról.. elég szűkös lett.. Nem kellene semmiképp
sorry! -
Shim
őstag
2. oldal:
''A Samsung felirat felett található a kamera, alatta pedig a külső kijelző.''
6. oldal:
''A képek és a hangok átvitele alapvetően nem probléma, csak nem próbálkozzunk 100KB-nál nagyobb méretű tartalmak mozgatásával'' -
AS
félisten
Egyik legsikeresebb alsos telojuk lett.
UI érdekes hogy az anyaországba D-korea) nem dobnak ki anyi samsungot mint europába.
ott inkább nagy tudásu gépek vannak
De már jön a X670 az utod. már kékfog is lesz benne.. de kisebb lesz a memoriája. -
-
Bog
HÁZIGAZDA
Gyorsan reflektálok a felmerült dolgokra:
1. Azért van ennyi Samsung, mert ennyi modelljük van. Már most tudom, hogy a közeljövőben lesz még vagy három... A tesztelő ezt jobban unja olykor
2. Profilok a vodás verzióban vannak.
3. A kijelző nálam tényleg lekapcsolt, csak lestem, mint hal a szatyorban, hogy ez most komoly-e. -
mobibugy
csendes tag
még annyit, hogy szerintem nem a mobilos oldalak tehetnek arról, hogy XY márka ennyi készüléket ad ki. inkább azért vannak, hogy megnézzék őket közelebbről, még akkor is, ha már a 290-ik új nokiáról van szó
-
mobibugy
csendes tag
te meg is nézted, hogy miket írsz??
a gsmport (amúgy már mobilport) legutolsó 8(!) készülékéből egy sem samsung...
amúgy meg nem a mobilos oldalakon vannak samsung, meg nokia, meg se márkauralmak, hanem a gyártók mutatnak be tonnaszám készülékeket.
na és ugye általában mindig hiányolunk valamilyen készüléket, aztán meg ha megjelenik az írás, akkor máris jön a fikázás, hogy megint egy nokia, samsung, stb...
az valóban igaz, hogy a samsung elég durván tolja ki a telókat, de azért nézd meg a nokiát is (erre az évre laza 40 új telót ígértek), ő is ezt csinálja. -
-
Athos07
senior tag
Ez a Samsung mar tenyleg sokk. Nem eleg, hogy a gsmporton Samu uralom van, most mar itt is kezd kialakulni. De megkonnyebbulve latom, hogy ti is latjatok, es gondolom mostmar ramentek a tobbi gyartora is
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Na igen, de akkor is átverés...
-
Annyiban osztom a véleményed, h. az MP3 kezelés inkább csak azért van a készülékben, h. eggyel több tulajdonság szerepelhessen az adatlapon.
(Itt jegyezném meg, h. sok Samsungnál vannak ilyen felesleges plusz szolgáltatások.)
A videóban már nem értünk egyet, mert aki az egérmoziból akar hosszabbakat felvenni, az meg is érdemli...(Imádtam, mikor az emberek úgy jöttek be D500-at venni, h. azért jó, mert egy órányi videót (az is egérmozis) lehet vele rögzíteni...
)
-
blueMerle
veterán
Én még tavaly decemberben a T-mobile-nál vettem egyet a páromnak..sajnos
Ez igazából egy teljesen alsókategóriás telefon, miért is? Mert minden multimédiás képessége a 100kb-os adatkorlát végett HASZNÁLHATATLAN!
- nem csak a zenékre van 100 kb-os határ, hanem MINDENRE! Képek, zene, video, játékok, mms....Bárhogy is próbál az ember többet belepréselni, kábelen, infrán, teljesen mindegy, a teló NEM KEZEL ÉS NEM IS FOGAD 100 kb-nál nagyobb fájlokat. Az infra még az ösrégi szabványú, ami csak névjegyet kezel, pc-vel progival igaz szóba áll, nade ez nem teljes értékü adatcsere. Hogy jól szól? Ehh...Ez most ugye vicc volt? Szörnyen torzít, midinél még csak csak elviselhetö, de egy 10 mp-es 64kbp -es mp3 iszonyatosan torzít. Ebben nem értek egyet a tesztelövel. A kijelzö nem kapcsol ki ha merül a telefon, nálatok valami sw hibás cucc lehetett, másrészt ennek semmi értelme se lenne....egyszóval ez sem igaz. Így átolvasva rá lehet jönni, hogy ez egy nagyon nagy megkötésekkel megáldott, igazi ÁTVERÖS telefon! Az meg nem érv, hogy akkor nem kell használni! Igenis ha rá van írva a dobozra hogy MP3 Ringtone, Video Recorder meg ilyenek, akkor ne legyen 100kb-os, szinte nevetséges ''határ''...így nem lehet 1 darab normális mp3-at rakni a telóba, mert vagy a kevés bitráta vagy 3-4 másodperc az egész cucc....Videózni sem lehet 100kb fölé....Az infra meg...áh....midnent összevetve: NE VEGYETEK ILYET mert nagyon nagyot fogtok benne csalódni!!! 1 hete vettem a páromnak egy 6101-es Nokiát....azon van normális infra és nincs nevetséges 100kb-os adatkorlát. A Samsungot meg nagyon gyorsan eladtuk -
ragazzo
őstag
Na itt jön be az elégtelen információmennyiség, ami félreértésekre adhat okot.Én az infrára gondoltam.
Viktor:Igazad van. -
dobista
tag
nekem sem tiszta hogy mire gondolsz. ha a kijelzöre írtad akkor nem értem. a kijelzö ha nincs használatban természetes hogy kikapcsol ez tetszik is benne, én viszont azzal nem találkoztam hogy merülő aksinal is kikapcsolna, nekem csak a fényerőt veszi le. arra tényleg kíváncsi lennék hol vannak benne profikok, nem mintha használnám, csak azt hittem ismerem a telefonom ilyen szinten hogy ezt tudjam
-
A kikapcsolódó kijelzőre én is kíváncsi volnék. Ez esetben miképp' kezelem a készüléket?
Valóban fontos lenne beleírni a tesztbe, h. a telcsi csak számítógéppel kommunikál teljeskörűen az infra segítségével.
Egy gond van a készülék kinézetével, nem lehet kapni ezüstben is... Pedig sokaknak épp' az nem tetszik benne, h. fekete -X640-et meg már hónapok óta nem kaptunk...
ragazzo:
Amennyiben az infra/számítógép viszonyra gondolsz, ez csak az alsó-/középkategóriában van így lekorlátozva.
[Szerkesztve] -
dobista
tag
környezeti profikok, kikapcsoló kijelzö? én ilyenekkel nem találkoztam. az én telefonom pannonos. ja és szerintem hangsúlyozni kellett volna hogy az infra csak számítógéppel hajlandó teljesen együttműködni, másik telefonra nem küld és nem fogad képet és hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung újfent frissíti kínálatát, de az X660 sem hoz áttörést, épp csak annyival tud többet, hogy megvegyék az emberek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest