Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr.Anonymus

addikt

válasz Kari1 #80 üzenetére

Kari1:
    amire tudok válaszolni:

1. leveszi 50%ra a világítást és kikapcsolja az összes áram zabáló funkciót, de csipogni nem fog, csak némán jelezni néha, rezgés nélkül

4. a samsungokkal általában pont nem fekve hanem állva lehet fényképezni.. :))

5. vannak lejátszási listák

''egyelőre ennyi ha valam eszembe jut majd kérdezek''
    - csak legyen aki válaszolni tud, mert az előbbi válaszokat is a D900 alapján írtam...;)
    de ezek 99% hogy az u600-ban is így vannak

szóval még nincs sok sokat tapasztalt U600 tulaj a fórumon, sőt talán ha veszel egy ilyen telkot akkor inkább mi fogunk Téged kérdezni... :DD

Iscariah:
    hát igen a szépségre szerintem az emberek 99%-nak más a véleménye mint Neked
    de a szoftveres sz*rságokat elismerem, tényleg idegesítő némelyik... :O :(

• Dr.Anonymus

addikt

válasz Apollyon #57 üzenetére

''Én SE fan vagyok, és azt mondanám vegyél P990-t vagy K810-et...''
    p990 és a jó kinézet... hmmm :F

''(Elnézést a Samsung fanoktól, de ebben a telefonban most nagyot csalódtam)''
    konkrétabban? min akadtál ki?
    (ezt csak azért kérdem, mert én mint samsung tulaj tudom min lehet kiakadni egy samsungtól, de azok a problémák használat során derülnek ki, és egy teszt nem világít rá...)

''És most el kell ismerjem, az N95 tényleg ott van és bár lehet hogy iszonyat drága, ha megteheted vedd meg! Szerintem nem fogsz csalódni!''

- én olvastam a mobilarenás tesztet az n95-ről, és az alapján csalódni fog ha azt veszi...
    pl. leáll a telefon beszélgetés közben és újra indul.... :C
    egyszerűen még nem kiforott a szoftvere az n95nek arról nem is beszélve, hogy designra, és anyag minőségre kb. egy kínai piacos ''tetris+100game'' szintjén van... :(

• Dr.Anonymus

addikt

válasz Integra #28 üzenetére

''lánchíd rádió, mióta nagy rádió?''
    még lehet az... ;]

azt szeretném a cikk írótól megkérdezni, hogy a törlés hogy műxik sms-írásnál?
    mert itt egyben van a c- és a kilép gomb, vagy nem?
    (D900 alatt nekem a c-gomb is nagyon szarul müködik, smsnél ha hosszan nyomom, egyszerre az egész sms-t kitörli, semmi fokozatos törlés nélkül... :O )

és még egy kérdés: kezeli azt hogy bár mind a sim kártyán mind a telefon memórián rajta legyenek a számok lementve, de mégis csak az egyiket jelenítse meg a névjegyzék?
    (D900 alatt ez sem volt megoldva, és szívtam vele rendesen, mert meg lehet tenni ha nem akarom két példányba nézni a névjegyzéket hogy törlöm a simről, csak hát ha egyszer eltörik a telefon akkor többe kerül megjavítatni hogy hozzáférjek a névjegyzékemhez, mint egy újat venni, így jó lenne ha mind a sim-en mind a telefon memon tárolva lennének a számok anélkül hogy mind2t megjelenítené a névjegyzék... :W )

harmadik kérdés: még mindig rákérdez a szoftver minden háttérkép beállítására külön? :DD

thanks előre is...

Új hozzászólás Aktív témák