Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
Bár személyesen nem próbáltuk, a fórumban található leírások és mellékelt képek szerint a vizuális élmény és a sebesség nagyobb része is megmaradt. Az Ageia weboldalán kutakodva olyan információra leltünk, hogy a PPU eszközkészletének egy része működik szoftveres emulálással is.
Elolvastam előtte is, pontosan erre gondoltam, hogy Ti miért nem végeztétek el? Ezt hiányoltam.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Rudi!
PhysX topicban írtam:
Játszottam Cellfaktor demoval. Minden MIN-en!, 800x600, ruha fizikája kikapcs, van kemény 14 FPS-em. Robbantok 1et a csöveknél, kemény 4 FPS-re lemegy.
Vagy nagyon optimalizálatlan a gamé, vagy tényleg kelleni fog a physX kari...
És erre várnék választ, hogy egy ilyen gépen mint az enyém miért volt ilyen lassú?
(a physX karira optimalizáltak volna, vagy gyenge a procim, esetleg csak simán szarul volt optimalizálva a játék?)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest