- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Garmin topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz AMD Power #101 üzenetére
De itt én nem láttam hogy olyat írtak volna hogy a K750 jobb telefon
csak kamerában hasonlítgatták.és igen 2mpben nincs különbség sőt náéhány esetben jobb is.ettől az N95 egy sokoldalúbb nagyobb tudású telefon ezt senki nem vitatja.Aminek viszont nem annyival jobb a kamerája hogy ennyivel többet érjen egy olyan vásárlónak aki a legjobb kamerás mobilt keresi.és mindegy neki hogy van-e rajta symbian meg egyéb finomságok.bár az is tény akinek ennyire csak a kamera fontos annak el kéne gondolkodnia egy fényképezőgépen.Azt meg csak halkan jegyzem meg hogy aki N95 vásárlásán gondolkodik az valamennyire ért is a dologhoz azt nem lehet "félrevezetni".
-
Spenot8as
csendes tag
válasz AMD Power #92 üzenetére
Persze majd elkérem mindet tesztre és megcsinálom És egyébként a mobilportálon már van teszt. Tehát itt is lehetne. Nem tok mit csinálni kivárom... Bár itt az jobb lesz hogy többszereplős lesz a játék. Ugyanis a mobilporton csak a g600 a k850i az n95 és az viewty-t vonták be.
[ Szerkesztve ]
A számítógép füstel működik. Ha kijön a füst elromlott.
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
válasz AMD Power #63 üzenetére
Én már láttam olyan N95 t aminek nem lötyögött a slide része, sőt teljesen fix volt egy mm elmozdulás se volt benne.A symbian pedig annyira nem rossz dolog, főleg az ujabb nokiákba, ahol már jobb teljesítményű proci van, és sokkal gyorsabb mint a régiek.
Példának okáért, van nálam cserébe egy 6030 as és bekapcsolás után vagy 1 percig nem lehet vele semmit se csinálni , mert iszonyatosan lassan reagál , pedig ez még csak nem oprendszeres telefon.A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest