Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exakt

aktív tag

válasz yash #287 üzenetére

ja ja meg mindig tudom mi az a szundi, csak magyarul nem jutott eszembe azert irtam korbe par hsz-el feljebb.
    Muter még nem kezdte el hasznalni, nalam hagyta beallitani, ugyhogy nalam van mind a ketto, addig biztos amig a regi szamot nem koltoztetik az uj sim-re, Amugy en valasztottam neki :D

Amin meg meglepodtem az a hangfal, ami az e65 ben van nagyon jo minosegure sikeredett ebben is majdnem egy szinten van a n95 el pedig azon ket oldalt van

• Exakt

aktív tag

válasz yash #282 üzenetére

Azert olyan hatalmas ketsegek nem gyotornek, hogy lecsereljem a telot :)
    az ebresztojerol azt hallottam, de igy mar kiderult hogy hibassan, hogy nincs benne szundi, csak elfelejtettem h szundinak hivjak :B
    ami a ket iranyu slide-ot illeti, pont nem erdekel, teljesen feleslegesnek tartom, az hogy fel tegla lenne talán egy kicsit tulzas, mert lehet hogy egy kicsit szelessebb (kb 4-5mm), de egyben rovidebb is mint az e65 kinyitva es osszecsukva is. Nekem sokkal jobban volt feltegla erzesem ennel: [link] valahogy sehogysem esett igazán kezre bár szvsz ez sem aranytalanul nagy.
    ami igazan megfogott a teloban, mint mar mondtam az osszeszereles minosege, az ''idealisabb'' készenleti idö és a tudása, persze mind a 95 hez mérten.
    amugy anyame az e65 ;)

• Exakt

aktív tag

a feljebb leirtakat csak megerositeni tudom, az egesz csaladba mindenki most vett uj telot, az egyik egy e65 volt en meg n95 valasztottam, es azt kell mondjam hogy en is beertem volna az e65-el osszeszereles minosegben szinteket raver az 95-re, nagyon frappansan van osszerakva, erezni hogy egy darabb a telo, ellentetben az n95, amit jovoheten vihetek vissza a szervizbe hogy meghuzzzanak par csavart, hogy ne lotyogjon a flippje, ha nem fogtam volna az e65-öt nem hiszem h annyira zavarna, es menurol menure osszehasonlitva a ket telot, nincs akkora hasadek a ketto kozott, persze ez egy kicsit szubjektiv kinek mi mennyire fontos. visszaterve az e65-re mintha valami olyasmit olvastam volna hogy az ebreszto eleg bena lett, amit valamilyen szinten nem tudok alátámasztani, mert igaz hogy csak egy idot lehet bealliani de az ugyanugy ebreszt mint a tobbi normalis ebreszto, ha beallitod akkor ujbol ebreszt, ha ugy nyomod le, a diktoafont meg egy instalalt szoftverrel ki lehet kuboszolni.
    és meg sorohatnam, de osszefoglalva, egy kicsit elbizonytalanitott ez a telo az n95-el kapcsolatba, igaz ranezesre nekem a 95 jobban bejon...

Új hozzászólás Aktív témák