Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oiblood
tag
Jó kis tella ez, lehet, hogy ez lesz a következő telóm. Csak a platform stílusa nem jön be, ugyanis a betűk és az ikonok elég bénák. De annyi baj legyen!

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ne haragudj össze kevertem a 6131 új kiadásával.
Azt a hsz-t arra írtam. -
AMD Power
titán
Ez a telefon is szép lett. Bár ki nyitva kicsit nagy de a külső része nagyon jó lett. Tetszik.
-
-
No-kia
addikt
most jutott eszembe egy dolog,aztán gondoltam ide írom.A nokiának volt valaha olyan telefonja ami nem S60-as és a kijelzője(téglalap alakú)128*160 és240*320-as felbpntás között volt/van?Mert nekem egy se jut eszembe.

-
Brett apó
tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen java-s filmlejátszót amivel teljes képernyőben lehet nézni a videókat?? -
Magic Boy
csendes tag
Sziasztok.
Én igazábol már a 6290-est várom, mert az előzetes adatok szerint a Nokia nagyot fog dobni azzal a telefonnal. -
AMD Power
titán
WCDMA Ez mi ebben a telcsiben? Ezt sok Nokia tudja?

-
-
Jégkokó
veterán
Szerintem meg nem olyan rossz telefon ez, mint ahogy itt gondolják néhányan.Egyébként az olcsóbb telefonoknál is hasznos dolog lesz majd a 3G támogatás.Egyébbként régebben meg sok olyan telefon volt ami a GPRS t csak wapra tudta használni, géppel nem lehetett összekötni
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Remélem hogy ez is csak azért van így írva, mert késő este volt. Nokia ilyet soha nem csinált.
Bog. Nyugtass meg minket hogy tud egyszerre mocorogni és csörögni is.
-
-
PrinczA
őstag
''Vibra funkció van, de csak rezeg, majd cseng''
Bizisten elmegyek mobiltelefon fejlesztőnek! -
Buflon
tag
Jó ez a teló.
Nekem teccik. Mert ez jó formán a 6020-as utódja, meg ha úgy vesszük, akkor a 6125-nek a párja. Mert ugyanazt tudja, csak van benne 3G. Szerintem az ára olyan kártyafüggetlenül, úgy 40-50 lesz, ha a 6125-t nézzük viszonyításként.
Ja és a teszt is remek
-
Bdanyy
addikt
válasz
JimmyCarrera
üzenetére
pontosabban 176*208,de ez is csak a regebbi endszerüekben van,az ujabbakban mär 352*416,vagy 320*240 van

-
acer_
aktív tag
A hátlap alatt megbúvó akkumulátor a mindennapok során 3-4 napig könnyedén bírta, az első nap végére fullos maradt a térerőkijelzés, holott beszéltem a készülékkel legalább egy órát, illetve elszaladt néhány tíz SMS is.
Tererokijelzes? Oo, inkabb akku, nem? -
JimmyCarrera
csendes tag
Ez alapvetően egy olcsó telefon, ezért nem tehették bele a QVGA display-t. Kár, hogy a Nokia csak a symbianos telókba teszi a 176*220ast, mert szerintem ebbe is belefért volna.
-
törölt tag
elsore kulsore a volt 6021-em ugrik be, belsore meg a volt 6101-em

-
serious
tag
H a kijelzőn nem spóroltak volna jó kis telefon lenne habár így se rossz a kicsike

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt a hsz-t arra írtam.
Ez nem nyitható kivitelű -
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)