Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Katatonic

tag

válasz _seth_ #66 üzenetére

Kösz a választ. Valószínűleg valamelyik V3 klón lesz a következő telefonom az e398 után. Gondolom a buherálásuk hasonló módon megoldható mint ennek, ugyanez a P2K-s cucc. Az akksi idő jónak tűnik, szegény telóm jelenleg már csak 2 napot bír, pedig nem is használom sokat. Mostmár csak várni kell kicsit hogy essen az áruk, 80-90e-t azért nem szánnék egy telefonra.

• Katatonic

tag

válasz Szapcsi #64 üzenetére

Tudásra a V3x is bejön, csak a mérete nem szimpatikus. A V6 (maxx) vagy a V3xx jobban tetszene, de sajnos jelenleg még irreálisan drágábbak mint a V3x. Ami a képet illeti igazad lehet, utánanéztem én is és tényleg úgy tűnik hogy a képen inkább V3i van, de egy csomó helyen V3xx-ként szerepel és cikkben is olvastam hogy van ilyen verziója.
    De akkor már kérdeznék valamit a telóddal kapcsolatban. Képnézés mennyire fullscreen? Eltüntethető minden egyéb a kijelzőről, vagy pl a lenti menüsor mindenképp látszik? Ugyanez a kérdés videó esetén. És milyen felbontású video-t nézel rajta? Felvenni gondolom csak 172x144 vagy valami ilyesmit tud, de lejátszani? És a felvett videot lejátssza fullscreenben? Ja és hogy bírja az akksija ezt a nagy terhelést (zene, video)?

[Szerkesztve]

• Katatonic

tag

A neten böngészve láttam elég sok helyen egy olyan változatot a telóból ami fekete és egy fehér sárkány szerű alak van ráfestve. Erről a fajtáról tud valaki valamit? Kapható, beszerezhető-e kis hazánkban? Ő lenne az:
    [link]

Amúgy ami a Moto témát úgy általában illeti, nos én már évek óta egy E398-at nyúzok és még soha egyetlen telefonomat sem imádtam ennyire. Semmi bajom nem volt vele, simán zökkenőmentesen cserélgettem rajta szoftvert, skineket, a képernyő minden egyes pixelét személyre lehet szabni, a grafikákat olyanra cseréled amilyenre jól esik. Persze alaposan bele kell ásni a témába. A mai napig nem tudtam megunni. Egy új skin és máris kicsit olyan mintha új telefonom lenne. :) A fullscreen kép és videonézés az egyetlen ami hiányzik, többet nem várok el egy telótól. Az újabb moto-kban ez megvan oldva, valamit az új linux alapú (E2, Z6) szoftokról is jókat olvastam. Nem is nagyon jöhet nálam szóba más mint Moto.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák