- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonic
tag
Kösz a választ. Valószínűleg valamelyik V3 klón lesz a következő telefonom az e398 után. Gondolom a buherálásuk hasonló módon megoldható mint ennek, ugyanez a P2K-s cucc. Az akksi idő jónak tűnik, szegény telóm jelenleg már csak 2 napot bír, pedig nem is használom sokat. Mostmár csak várni kell kicsit hogy essen az áruk, 80-90e-t azért nem szánnék egy telefonra.
-
Katatonic
tag
Tudásra a V3x is bejön, csak a mérete nem szimpatikus. A V6 (maxx) vagy a V3xx jobban tetszene, de sajnos jelenleg még irreálisan drágábbak mint a V3x. Ami a képet illeti igazad lehet, utánanéztem én is és tényleg úgy tűnik hogy a képen inkább V3i van, de egy csomó helyen V3xx-ként szerepel és cikkben is olvastam hogy van ilyen verziója.
De akkor már kérdeznék valamit a telóddal kapcsolatban. Képnézés mennyire fullscreen? Eltüntethető minden egyéb a kijelzőről, vagy pl a lenti menüsor mindenképp látszik? Ugyanez a kérdés videó esetén. És milyen felbontású video-t nézel rajta? Felvenni gondolom csak 172x144 vagy valami ilyesmit tud, de lejátszani? És a felvett videot lejátssza fullscreenben? Ja és hogy bírja az akksija ezt a nagy terhelést (zene, video)?
[Szerkesztve] -
Katatonic
tag
A neten böngészve láttam elég sok helyen egy olyan változatot a telóból ami fekete és egy fehér sárkány szerű alak van ráfestve. Erről a fajtáról tud valaki valamit? Kapható, beszerezhető-e kis hazánkban? Ő lenne az:
[link]
Amúgy ami a Moto témát úgy általában illeti, nos én már évek óta egy E398-at nyúzok és még soha egyetlen telefonomat sem imádtam ennyire. Semmi bajom nem volt vele, simán zökkenőmentesen cserélgettem rajta szoftvert, skineket, a képernyő minden egyes pixelét személyre lehet szabni, a grafikákat olyanra cseréled amilyenre jól esik. Persze alaposan bele kell ásni a témába. A mai napig nem tudtam megunni. Egy új skin és máris kicsit olyan mintha új telefonom lenne.A fullscreen kép és videonézés az egyetlen ami hiányzik, többet nem várok el egy telótól. Az újabb moto-kban ez megvan oldva, valamit az új linux alapú (E2, Z6) szoftokról is jókat olvastam. Nem is nagyon jöhet nálam szóba más mint Moto.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged