Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonic
tag
Tudásra a V3x is bejön, csak a mérete nem szimpatikus. A V6 (maxx) vagy a V3xx jobban tetszene, de sajnos jelenleg még irreálisan drágábbak mint a V3x. Ami a képet illeti igazad lehet, utánanéztem én is és tényleg úgy tűnik hogy a képen inkább V3i van, de egy csomó helyen V3xx-ként szerepel és cikkben is olvastam hogy van ilyen verziója.
De akkor már kérdeznék valamit a telóddal kapcsolatban. Képnézés mennyire fullscreen? Eltüntethető minden egyéb a kijelzőről, vagy pl a lenti menüsor mindenképp látszik? Ugyanez a kérdés videó esetén. És milyen felbontású video-t nézel rajta? Felvenni gondolom csak 172x144 vagy valami ilyesmit tud, de lejátszani? És a felvett videot lejátssza fullscreenben? Ja és hogy bírja az akksija ezt a nagy terhelést (zene, video)?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest