- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyozsi
csendes tag
Cső skacok!
Nem rég vettem meg a tellát használtan! Unlocked, unbranded!
Sztem csúcsgép fémből!
1-2 kiegészítés!
Obey moto van benne, de csak angol nyelven, de gondolom nehéz lett volna több teljes nyelvet beletuszkolni. Csak olyan palócósan kell beleszolni és tárcsázza a bemondott számot, vagy a beírt nevet. Magyarul csak a szokásos 20 hangcimkés hanghívás van használható.A moto logo nem esemény jelző, hanem a flipnek az a tulajdonsága, hogy a külső, belső kijelzőnek és a logonak egy és ugyanaz a világítása, amit akár 5 sec.-re is be lehet állítani.
A legfontosabb különbség sztem a v3-hoz képest. hogy -aki ismeri a motot tudja, hogy kel minimalizálni a fogyasztását- , hogy legalábbis nálam nem túl sok használattal 5 napot is elmegy. De mindenki mondja, hogy sokkal tovább bírja, mint a V3. Tovább bírja, mint a hibás szfwer-el ólcson vett V620-asom.
Minden motosnak és v3 tulajnak csak ajánlani tudom. Aki pedig nem motos, az úgysem veszi meg és ezt sem olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vékony telefonok királya két irányban is továbbfejlődött. Az eredetihez közelebb a V3i áll.
- AM 5 lapok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest