- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Sziasztok. Lehet hogy off itt de már nincs semmilyen más ötletem.
Van egy ilyen problémám.
Egész egyszerűen nem tudom kiexportálni úgy a képet, amilyennek az utómunka során látom. Nem vagyok egy nagy kalibrálós guru. Nincs valami ötletetek, hogy tudnám C1 alatt is összehozni azt amit a Lightroom-al? -
grigo
őstag
Köszönöm, már nézem is.
Igazából mivel nem keresek vele pénzt, így egyik se nagyon éri meg de úgyis ez lesz a vége, mert idegesít a bizonytalanság, hogy most vagy eltaláltam a színeket vagy nem.
Vagy laptopon vagy tévén szoktam ezekkel mókolni. Tévét jobban szeretem, mégis csak IPS.
Na már keresem is, hogy mennyi az annyi. Lehet ez ugyanaz lesz mint amit jjeahh kolléga is mutatott. -
grigo
őstag
"#39186) *Ropi* válasza grigo (#39154) üzenetére
Minden kalibrálható, a telefonod is (a saját S3-amat is kalibrálom).Gyere a monitorkalibrálós topikba (telefonról most nem tudom linkelni), ott magyaráztam el jjeahh-nak is.
"
Végre idetaláltam.
Kérdés, hogy érdemes-e kalibrálásra alkalmas eszközt vásárolni vagy pedig kalibráltatni kellene mondjuk évenként, vagy "n" időszakonként.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós kamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest