- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Egy hozzáértő véleményre lenne most szükségem, ugyanis nem sikerült sehonnan sem ez ügyben biztos választ kapnom.
A tényállás a következő.
Van egy Dell E5530 Latitude laptopom, amihez szeretnék venni egy külső monitort. Kinéztem egy Dell U2715H WQHD-t ([link] viszont az üzletben is kipróbáltam a laptopommal, nem tudom kihasználni a képernyő maximális felbontását. Az Úriember azt mondta benn, hogy dokkolóval lehetséges, hogy mindez sikerülne.
A másik üzletben, ahol viszont a dokkolót vettem volna lebeszéltek róla, miszerint esélytelen, hogy a dokkolóra rákötött Latitude ki tudná hozni a maximumot a WQHD monitorból, hiszen semmi összefüggés nincs a kettő között. Állítása szerint ez egy hardveres probléma.
Kérdéseim a következők lennének, mielőtt megvenném a dokkolót.
Azzal ki tudnám hozni a 2560*1440-es vagy valami vállalható felbontást a WQHD monitorból, amiért érdemes lehet mindkettőt megvenni vagy nincs köze hozzá a dokkolónak? Ha jól emlékszem anélkül a laptopom valami X*1080-at tudott kihozni belőle.
Ha megoldja ezt a kérdést a dokkoló, melyiket érdemes vennem a kettő közül?
1) [link]
2) [link]
A 2.-nál mit jelent az E-port plus? És azon kívül, hogy 3.0 USB van benne, mivel jobb, mint az első?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest