Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Először választottam hasonló szolgáltatást, a jövőben vélhetően nem fogok…
Komolyabb problémám, hogy 1440i-t tud a monitor, erre is van beállítva a felbontás, de valamiert olyan mintha elmosódott lenne a kép. Ha 125%-ra növelem a tartalmat, akkor viszont tű élet. De én szeretném 100%-on tartani. Ennek mi lehet az oka? Nem tudok rájönni…
Fotóztam, de sajnos kamerán keresztül nem szembetűnő. -
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Ezt a témát találtam legmegfelelőbbnek. Persze, ha van jobb tippetek, hol kérdezzek, szívesen fogadom.
Vettem egy Dell S2722DC monitort Oázisnál, premium kalibrálással.
Megkaptam a .icc fájlt, be is állítottam. Valószínű nagyon dilettáns lesz a kérdésem. Ezen kívül mit kell még állítanom a monitoron? A riport Lapján minden értéket állítsak be? Azt írja a rip, hogy 120 cd/m-en kalibrálták, azonban beüzemelést követően 70%-os a fényerő (51-re kellene állítanom). Ez alapján a többi érték sem megfelelőEz egy dolog, de a felbontással is van némi problémám, felvetésem
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- Újszerű Samsung Odyssey G8 OLED smart gaming monitor - 34" UWQHD (3440x1440px), 175Hz
- LG (38GL950G-B) 38" 175HZ GAMER QUAD HD LED MONITOR !
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest