- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Jelenleg az a problémám a Harmony 600-al hogy a H/K AVR-156 erősítő menüjében nem tudok fel és le közlekedni a nyilakkal mert nem csinál semmit. Alapvető funkciók működnek de nem minden. A távirányító betanítása az eredeti távirányítóval lehetséges? Mi a módja?
ui.: ha tudom hogy ennyire körülményes a Harmony testreszabása akkor nem hinném hogy megvettem volna.
-
Joshi
titán
Ha esetleg lenne egy magyar nyelvű leírás a Harmony 600-hoz azt meg én köszönném meg.
-
-
Joshi
titán
Üdv megjött a Harmony 600 és nagyon kellemes benyomást kelt, elsőre sikerült az eszközöket konfigurálni a Logitech-es progival. Működik minden eszköz de nem úgy ahogy én szeretném. Kérnék egy kis segítséget a PC-és progi testreszabásához. Köszi.
-
Joshi
titán
A leginkább az érdekelne hogy a Logitech Harmony 650 Remote és a Logitech Harmony 600 Remote között mi a különbség? A 650 ára szinte a duplája a 600-nak, nem hinném hogy csak a színes kijelzőért kérnének ennyi felárat. Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest