Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
Az, hogy van play gomb a távodon az égivlágon semmit sem jenet, hiszen ez egy univerzális táv, alapban ugye semmit sem irányít, mindent meg kell tanítani vele.
Mivel azt írod, hogy minden mást irányít, csak épp ezt nem, két dolog valószínűsíthető:
1. Nem jó DVD-t választottál ki amikor installtad a készüléket a harmony oldalon.
2. Nem jó kódok vannak fenn hozzá az adatbázisban.Az elsőn ugye úgy tudsz segíteni, hogy kitörlöd a DVD-t és újra felpakolod, most már a jó típust kiválasztva, a msáodik esetében, meg egyszerűen csak megtanítod az eredeti távról a dolgokat és kész. - egyébként nem is értem, mit szenvedsze ezzel ennyit, hiszen ez a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módszer.
Én is egy csomó doglot tanítottam anno a 885-ösömenk, amíg még megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel.. elég sokáig használtam az enyémet, kitapasztaltam vele ezt azt.