- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Elképzelhető sajnos, hogy csak a webes felülettel kommunikál - ma megjött a Touch is, és az is azon keresztül megy, a szoftver hozzá sem szagol.
Apró szívás, hogy a One+-ról nem lehet átemelni a beállításokat, csak a sima One-ról (hogy ez miért...?). Szóval programozgatom bőszen, szerencsére már gyakorlott vagyok benne.
Egyébként baromi jól néz ki, a kijelző felbontása is simán jó (pedig Androidos tesztelőként erre háklis a szemem), az egész kijelző "él", nem olyan statikus, mint a One esetében. Lehet akár gesztusokkal is vezérelni a dolgokat, mittomén rajzolsz egy kört, aztán kikapcsol minden, jobbra vonallal előre tekeri a tévéadást, stb.
A hátsó része érdekes, egyfajta érdes kő szerű valami, amire ráerősített az is, hogy a többi műanyag résztől eltekintve ez jég hideg volt, mikor kivettem a dobozból - tehát a kőhöz hasonlóan nem csak a tapintása olyan, hanem ez a tulajdonsága is. Persze ettől még nem kő valószínűleg, de érdekes anyag. Se nem műanyag, se nem a megszokott gumis verzió. Furcsa, de tetszik.
Maga a készülék nem túl nagy, lévén a fizikai számsor is átköltözött az érintőképernyőre. Az egész menü kinézetileg és funkcionálisan megújult, ehhez képest a Note egy bites cuccnak tűnik, pedig imádtam azt is.
Képeket az ünnepek utánra ígérek, ezer felé vagyok most is, csak gondoltam bevések pár dolgot. Illetve ha kérdés lenne nyugodtan tegyétek fel, igyekszek majd mindenre válaszolni, csak kérek pár napot. -
batagy
őstag
Sajnos fogalmam sincs, hogy a 300 csak az online verzióval programozható-e, de neten utána kéne olvasni.
Egy másik ötlet, van egy alternatív programozó SW a Harmony-okhoz, de ehhez se tudok hozzászólni, sosem próbáltam.
-
batagy
őstag
Szia!
Nekem Harmony 555 van, és hozzá a letölthető "Logitech Harmony Remote Software", 7.7.0 verzió. Az enyém kijelzős táv, és több ezer készüléket tud támogatni, USB-n keresztül kell a géphez csatlakoztatni és a gombjait programozni.
A myharmony.com oldalon írja hogy "From here, you can set up your Harmony 200, 300, 600, 650, 700, Harmony Link, Harmony One+ or Harmony Touch." szóval úgy látom, nem egyforma kezelésű a tied és az enyém. Hasonló jellegű menüpont , troubleshoot, vagy advanced állításban nincs semmi ilyesmi?
-
batagy
őstag
Meg is találtam.
Bár nem tudom hogy a te Harmony-d beállító programja ugyanaz-e mint az enyém, de az enyémen:
Devices -> Az adott eszköz -> Troubleshoot -> "<eszköz> responds to some commands either too many times or only occasionally." -> itt van egy 0-tól 5-ig terjedő skála, ez az készülék érzékenység. Nálam ez 1-esen állt, és 0-ra vettem. Így jobb is lett!Gondolom nálad is ez kell.
-
batagy
őstag
Én úgy emlékszek hogy a Harmony beállítások között az infra jel hosszát lehet állítani, valamelyik menüpontban, de most per pillanat nincs nálam feltelepítve, így csak ennyire emlékszek. Mellesleg nekem is ugyanez a gondom Harmony 550-nek Asus OPlay Mini Plus hackelt firmware-rel, szóval lehet én is megnézem majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest