Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Na, pont ez az amiért kérdezem. 3 activitiy-t használok 99%-ban (DVD, Media Center és TV nézés. bár a TV annyira ritka, hogy akár zenehallgatásra is áttehetem)
De nekem az lenne a fontos, hogy bármelyik gombját átkonfigurálhassam, mivel olyan funkciókat szeretnék használni, hogy felirat váltás, vagy hangsáv váltás (ami eddig az 525/555 univerzális gombjaira volt ráprogramozva) Ha ezt mondjuk a négyszínű gombokra rá tudom tenni, akkor semmi gond, elég a "buta" Smart remote is 99%-ban, a maradék pár alkalomra elő lehet kotorni a mobilt/tabletet, mert nem gondolom, hogy állandó, folyamatos használatra jó lenne csak érintőképernyőt használni.Azért kérdezem leginkább, mert ezek nem csak IR-en távirányítanak, hanem BT-n is, és megjelent egy Home verziója ezeknek a távoknak, amelyekkel egyéb eszközöket és - remélhetőleg - folyamatokat lehetne vezérelni. Én kifiezetem a kétszeres árat a 650-hez képest, ha tényleg tudja azt, ami nekem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő