Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Na, pont ez az amiért kérdezem. 3 activitiy-t használok 99%-ban (DVD, Media Center és TV nézés. bár a TV annyira ritka, hogy akár zenehallgatásra is áttehetem)
De nekem az lenne a fontos, hogy bármelyik gombját átkonfigurálhassam, mivel olyan funkciókat szeretnék használni, hogy felirat váltás, vagy hangsáv váltás (ami eddig az 525/555 univerzális gombjaira volt ráprogramozva) Ha ezt mondjuk a négyszínű gombokra rá tudom tenni, akkor semmi gond, elég a "buta" Smart remote is 99%-ban, a maradék pár alkalomra elő lehet kotorni a mobilt/tabletet, mert nem gondolom, hogy állandó, folyamatos használatra jó lenne csak érintőképernyőt használni.Azért kérdezem leginkább, mert ezek nem csak IR-en távirányítanak, hanem BT-n is, és megjelent egy Home verziója ezeknek a távoknak, amelyekkel egyéb eszközöket és - remélhetőleg - folyamatokat lehetne vezérelni. Én kifiezetem a kétszeres árat a 650-hez képest, ha tényleg tudja azt, ami nekem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest