Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Gondoltam bekukkantok már én is a BS4PS házammal.
    A DTK-n fanyalgóknak annyit tudnék mondani, hogy márpedig ár/érték arányban igen jók, és akik nem akarnak 30-40ezret költeni házra, +20-30ezret tápra, mert nem csúcskategóriás gépet fog belepakolni, annak tökéletes választás lehet. Legfeljebb a tápot idővel lecseréli megelőzendő az esetleges kifáradást. De pl az én házam is full csavar nélkül szerelhető kívül-belül, a hdd-keret 90fokkal el van fordítva, a vinyók, az optikai meghajtók is csavarmentesek, ráadásul elöl-hátul 120mm-es ventihely van, és bár a két mellékelt 120-as venti nem a csúcsot képviseli, azért lelassítva csendesen is kellemes huzatot csinálnak. Ráadásul érezhetően masszívra építették, nem spóroltak az anyaggal, 11,5kg üresen is. Az oldallap rácsos a procinál is, a vga-nál is, a bővítőkártyák szintén csavarmentesen rögzíthetők és mégis stabilak. Rettenetesen tágasnak nem mondanám, de el lehet férni benne kényelmesen, és a sok szerelés során egyszer sem találkoztam éles ponttal. Nekem bőven megért anno 20k-t, és azóta sem bántam meg, nem cserélnék ha lenne pénzem sem.
    Egyetlen kellemetlenségem akadt, mikor a tápventit cseréltem, akkor a tápot sajnos nem tudtam kiszedni a helyéről a vízszintes merevítő, a tető, és az Igloo 5700-as között, emiatt ki kellett szedni az alaplapot is.
    Ja, a fanductot nem is említettem, akinek alaplap felé fújó hűtője van, annak jól jöhet.

Új hozzászólás Aktív témák