- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gondoltam bekukkantok már én is a BS4PS házammal.
A DTK-n fanyalgóknak annyit tudnék mondani, hogy márpedig ár/érték arányban igen jók, és akik nem akarnak 30-40ezret költeni házra, +20-30ezret tápra, mert nem csúcskategóriás gépet fog belepakolni, annak tökéletes választás lehet. Legfeljebb a tápot idővel lecseréli megelőzendő az esetleges kifáradást. De pl az én házam is full csavar nélkül szerelhető kívül-belül, a hdd-keret 90fokkal el van fordítva, a vinyók, az optikai meghajtók is csavarmentesek, ráadásul elöl-hátul 120mm-es ventihely van, és bár a két mellékelt 120-as venti nem a csúcsot képviseli, azért lelassítva csendesen is kellemes huzatot csinálnak. Ráadásul érezhetően masszívra építették, nem spóroltak az anyaggal, 11,5kg üresen is. Az oldallap rácsos a procinál is, a vga-nál is, a bővítőkártyák szintén csavarmentesen rögzíthetők és mégis stabilak. Rettenetesen tágasnak nem mondanám, de el lehet férni benne kényelmesen, és a sok szerelés során egyszer sem találkoztam éles ponttal. Nekem bőven megért anno 20k-t, és azóta sem bántam meg, nem cserélnék ha lenne pénzem sem.
Egyetlen kellemetlenségem akadt, mikor a tápventit cseréltem, akkor a tápot sajnos nem tudtam kiszedni a helyéről a vízszintes merevítő, a tető, és az Igloo 5700-as között, emiatt ki kellett szedni az alaplapot is.
Ja, a fanductot nem is említettem, akinek alaplap felé fújó hűtője van, annak jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest